Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hosi mohl bych se zeptat nez zacnu neco sam koumat a pajet atd co by jste delali na mim miste resp s čim začít ?? (jinak na teplomer nekoukejte mam už objednany termistor vse vyčtenu tu na foru) jde mi o ty KM :myslim

http://2i.cz/68e594be6d

2.0 16V 97KW/ROK

[upravil dne 22/9/13 13:54 od sanny1102]

Guest servisman
Odesláno

A už ses autem projel? data se ti zobrazí po jízdě a ne hned po zapojení pp .

Guest servisman
Odesláno

tak je asi chyba v zapojení , to ti neukazuje když přepneš PP ?

Odesláno

asi bla otazka ale ja jen zapojil display a prepl na boku toho displeje když jsem ho mel vyndany aby ukazoval pp a teplotu ( docetl jsem se tu na foru tady ze to tam je ) a myslel ze to bude ukazovat , pokud se nekde ovlada pp prosim porad mi kde ja totiz nemam poneti

:bojim

Guest servisman
Odesláno

PP se přepíná na konci páčky stěračů nutno dodělat asi čteš málo na foru :papa

Odesláno

nevydržel jsem a sel do auta , mackal konec na pacce na sterace ale neslo to tak sem si rikal jestli neni zasekly povytahl jdsem ho ven a vytahl jsem ho uplne tim padem kroužek na pačce se pretací když to dam z5 nehnu s krouzkem ani o mm dekuji za navod , myslim si ze asi jak je v tom cos mi poslal nemam to privedene do páčky co myslíš posilam foto dílu ktery jsem mackal a nakonec vytahl

http://2i.cz/a7295872a1:myslim

Guest servisman
Odesláno

je nutno dodělat spínač čili tlačítko co spíná kostru , aby se přepínal displej pp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...