sirgriever Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Zdravím, prosim o pomoc s identifikací součástky u svojí 206 SW, chystám se měnit tlumič, přišel jsem na vyžvejkanej šroub který drží nejspíš ložisko nápravy?? K čemu to slouží? Díky Citovat
mxmen Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 to co je na obrázku přišroubováno tím šroubem je součástí torzní tyče zkrutného stabilizátoru, čili torzní tyče která prochází zkrz trubku napravnice k rameni na druhé straně. žádné ložisko to nedrží. Pokus se šroub vytočit a dát nový. Citovat
mxmen Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Ještě zkus zahýbat za celé rameno do stran k sobě,pokud bude mít vůli je to na repasi nápravy. Citovat
sirgriever Odesláno 10. září 2013 Autor Odesláno 10. září 2013 ok díky, ten kryt který ten šroub drží je napružený, nechtěl jsem riskovat nějaké nemilé překvapení Citovat
HonzaZ Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Předpokládám, že je to poz. 70. Cena 31,- Kč phphgeOXG.pdf Citovat
mxmen Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 ničeho se neboj, rameno trochu přizvedni heverem nebo trubkou přes špalek aby se kryt srovnal s otvorem pro šroub. je to napružené jen trochu. Citovat
sirgriever Odesláno 10. září 2013 Autor Odesláno 10. září 2013 vyndal jsem to s pomocí heveru a už je mi to jasný, jen nechápu proč to soudruzi z peugeotu nechali viset na takovém malém šroubu.. kdyby někdo řešil stejnou věc tak je to jak psal mxmen - 8 x 20mm s jemným závitem! jinak díky za rady, rameno kupodivu drží, takže snad si vystačím s výměnou tlumiče... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.