Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chcem sa opytat , ci ste sa stretli s niecim takym ako som si vsimol ... ak idem uz po parkovisku , alebo po semaforoch ... tak po vyradeni rychlosti sa mi otacky drzia na cca 950-1000 (riadne zahriaty motor) az kym uplne nezastavim. Skusal som napr. ist aj uplne pomalicky takmer som uz stal a stale sa drzali vysie ako je volnobeh , akonahle zastanem okamzite padnu na 750-800 a drzia sa...

Rad by som sa opytal, ci nahodou neviete cim to je, lebo nezda sa mi ze by to tak malo byt, ak ano tak sa ospravedlnujem sudruhom ::mrk

edit: mam 1.6 Hdi (66kw) 158 000km

[Edited on 7/9/13 14:08 by patrikke307]

Odesláno

ale ma to tak byt, uz se to tady i nekde resilo, auto si drzi trochu vyssi otacky pocas jizdy napr kvuli brzdovemu posilovaci, i ja sem si toho vsiml a pokud si pamatuju tak mam dojem, ze u 605ky i kdyz sem zastavil, tak dokud jsem nespustil nohu z brzdy, tak to drzelo vyssi otacky, az po uvolneni to padlo

Odesláno

Parada diky pekne :-) Pre doplnenie toho preco som to riesil a teraz uz tomu vlastne aj rozumiem.... : mam na kryte motora hore ten plast a aj hadica ktora je myslim ze privod vzduchu, tak nejaky uchyt odlomeny a dost mi to pri nizkych otackach zacalo akoby rezonovat alebo vydavat zvuky, preto som si to pravdepodobne az teraz vsimol, ako nejaku zmeny , na zaklade zvuku....

Tak skusim nejak riesit to upevnenie tych plastov tam... :-/

Super vdaka este raz...

[Edited on 7/9/13 15:15 by patrikke307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...