dwojta Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Zdravim, chci si podsvítit masku. Zajímalo by mě jestli s tim máte někdo zkušenosti. potřebuju poradit odkud vzít eletriku (hlavně aby nešlo o nějakou prásárničku ) a kudy to přivést do interiéru , chci si to dát na spínač... děkuju za všechny rady popřípadě když přidáte i fotky =) Citovat
ChouLu Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Pokud budeš shánět LED pásky, tak mi napiš Citovat
dwojta Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 zatim nevim co tam přesně budu dávat, přece jen bude to v masce tak aby to něco vydrželo... rád si enchám poradit =) Citovat
dwojta Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 máš ? a za kolik jestli se můžu zeptat =) Citovat
davidekcz Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 no prasárnička to bude asi tak jako tak, protože takovýhle bastle na auto nepatří Citovat
dwojta Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 myslel jsem prasárna zapojenim , ne vzhledově... když máš člověk šikovný ruce tak to nemusí vypadat špatně =) Citovat
Lukas.K Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Taky jsem pro originalbastl, ale 100 lidi, 100 chuti. Co se týká LED pásků, doporučuji ebay. Teď jsem kupoval na podsvětlení TV na 12V (adaptér) a 2m za cca 55Kč s poštou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.