Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tak jsem pro zajimavost začal hledat kolik mě bude stat popřipadě výměna jednoho xenonu D1S 35W a zjistil,že se prodavají ve svítivosti 4150k a 5000k jakoum má origo 308 nevíte?Dale jak se vám líbí jak xenony na 308 svítí?Někdy proti mě nebo zamnou jede auto s xenony a připada mi že mu svítí více např.třeba audi,BMW zda se mi to nebo to je jen pocit?

Odesláno

tak ono to neni o vzhledu z venci, ale o tom jak od toho vidi ridic. To je dulezitejsi, navic auta co zminujes, nemaj nahodou LED protoze audi i bmw taky svetla davaj a musim rict, ze jsem s bmw co melo LED projel a sviti to opravdu luxusne

Odesláno

Jasně že nemyslím vzhled z venčí,ale to jesli jim to nahodou např. nesvíti více z pohledu řidiče.Tak se zajimám zda v připadě vyměny nemomu original nahradit silnější variantou.Jinak mě se origo svítivost líbí jen na muj vkus bych volil více podaní bíle.

Odesláno

Taky se přidám k názoru, že xenony na 308 svítí dobře a dostatečně. Nesetkal sem se se situací, kdy by mě na nich něco chybělo. Možná to natáčení do zatáček by mohlo jít ještě o pár stupňů dál, ale to není záležitost světelného zdroje ani síly jakou svítí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...