SisakT Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Dobry den.nenasiel som tu taku ani podobnu temu. Potreboval by som nastavit nieco cez diagnostiku no neviem kto ma v okoli taku ktorov by to slo a tak chcem pre jednoduchsie hladanie servisu alebo garazmajstra pre mna ale aj pre vas do buducna napisali kde chodite na diagnostiku pripadne ci ju mate. Citovat
ferinko2 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Mapa členov s diag tu bola ale už nie je.Aj to je komerčná záležitosť Citovat
SisakT Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 ja to chcem len koli jednoduchsiemu hladaniu Citovat
ferinko2 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Profíkom tak berieš prácu,takže to asi nepôjde.Treba to pochopiť.Je iné mať diag pre vlastnú potrebu,iné fušovať niekomu do práce,ktorá ho živí.To nie je férové. Iné by bolo zoznam profíkov.Ale to by bola komerčná inzercia:super [upravil dne 27/8/13 15:03 od ferinko2] Citovat
SisakT Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 chapem...Tak ma niekto v okoli tebišova diagnostiku prosim spravu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.