huno74 Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Zdravim mam problem nedavno sa mi zlepila hadica co ide do intercoolera ta spodna tak som ju vymenil za novu lenze auto ked pridam tak strasne daco klepe v motore od cca 1600 otacok a auto nema tah olej mi vyhadzuje nad intercoolerom a pred tym kde sa napaja hadica na intercooler pri motore a este mam poteceny olej cez ten deklik kade sa leje olej na vike ventilov. a ked obcas auto zacne dobre tahat tak ked to vypadne tak zacne trhat autom aj pri cca 1900 otackach je to motor 2.0 HDi 79kw s fap 2003 rocnik 190 000 km [upravil dne 22/8/13 19:39 od huno74] Citovat
huno74 Odesláno 22. srpen 2013 Autor Odesláno 22. srpen 2013 ono to aj trosku tak piska ked tomu pridam ale na diagnostike je vsetko ok len druha triska slabsie ide ale napriklad dneska cestou domov auto neklepalo a tahalo ako malo po dlhsom case Citovat
huno74 Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 tak dneska som bol na diagnostike a vypisalo poruchu P1421 je to daco s teplotou a potom mam tam trvalu zavadu prehriatie oleja alebo motoru teraz neviem presne a trysky mi pisalo na volnobeho ale aj pri zatazi 1 valec -0,2 az + 0,3 mm3 a vsetky tak podobne a turbo nakolko sme staly sme vela nezistily ale robi mi to vecsinou len rano ze to klepe dneska pobede neklepalo a islo do vykonu Citovat
huno74 Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 dal som zrepasovat trysky boli vadne dve ale klepe to dalej a ked tomu pridam tak pocut ako saje vzduch co by to mohlo byt? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.