Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mam problem nedavno sa mi zlepila hadica co ide do intercoolera ta spodna tak som ju vymenil za novu lenze auto ked pridam tak strasne daco klepe v motore od cca 1600 otacok a auto nema tah olej mi vyhadzuje nad intercoolerom a pred tym kde sa napaja hadica na intercooler pri motore a este mam poteceny olej cez ten deklik kade sa leje olej na vike ventilov.

a ked obcas auto zacne dobre tahat tak ked to vypadne tak zacne trhat autom aj pri cca 1900 otackach

je to motor 2.0 HDi 79kw s fap 2003 rocnik 190 000 km

[upravil dne 22/8/13 19:39 od huno74]

Odesláno

ono to aj trosku tak piska ked tomu pridam ale na diagnostike je vsetko ok len druha triska slabsie ide

ale napriklad dneska cestou domov auto neklepalo a tahalo ako malo po dlhsom case

Odesláno

tak dneska som bol na diagnostike a vypisalo poruchu P1421 je to daco s teplotou a potom mam tam trvalu zavadu prehriatie oleja alebo motoru teraz neviem presne a trysky mi pisalo na volnobeho ale aj pri zatazi 1 valec -0,2 az + 0,3 mm3 a vsetky tak podobne

a turbo nakolko sme staly sme vela nezistily ale robi mi to vecsinou len rano ze to klepe dneska pobede neklepalo a islo do vykonu

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...