Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

jako kreteni kteri jezdi zasadne v levem dle predpisu a nad ne neni at v praze ci na dalnici... ty bych nejradsi sundaval radlici a zasypaval vapnem. a to pisu pro rejpaly jako nastavajici otec. je to opet blbost, tupost, arogance a necumeni do zrcatek a je jedno v cem sedis...... na motorce je to taktez bezna realita......

Odesláno
jako kreteni kteri jezdi zasadne v levem dle predpisu a nad ne neni at v praze ci na dalnici... ty bych nejradsi sundaval radlici a zasypaval vapnem. a to pisu pro rejpaly jako nastavajici otec. je to opet blbost, tupost, arogance a necumeni do zrcatek a je jedno v cem sedis...... na motorce je to taktez bezna realita......
scratch nemaš pravdu sem taki blazen na richlost ale toto bylo moc
Odesláno

na dálnici a ve městě je to něco jiného,nebo se pletu?

Nevím kdo tady zná zákony a paragrafy. Já se to jen učím jednou za 3 roky,když jdu na přezkoušení:D

[upravil dne 22/8/13 06:18 od adraj]

Odesláno

ide o princip, okrem toho na zaklade sledovania situacie na ceste mas umoznit prejazd rychlejsie iducemu vozidlu v lavom pruhu bez ohladu na to ci porusuje alebo neporusujem maximalnu povolenu rychlost.

i ked zamrzi dana situacia, ono je lepsie tieto veci nevyprovokovat. a preto vzdy jazdim zasadne v pravo. bez ohladu na mesto alebo mimoneho...

[upravil dne 22/8/13 00:32 od Marcel00]

Guest Scratch
Odesláno

neni..... slusnej clovek ti uhne a idiot zustane v levem jak na dalnici tak v praze... kde sice muze ale je slusnosti levej zbytecne neblokovat.

Guest Scratch
Odesláno

marcel mas recht. proto ja dojedu a to uz musi byt kdyz bliknu dalkovyma nebo zatroubim.... bohuzel jsem na foru za idiota ale na druhou stranu vim ze nejsem za debila ktery neuhne kdyz nekfo specha.... jako proc mi cestu neuvolnit..... stoji me to neco krom asi ega????? ze na to nemam?????

Odesláno
neni..... slusnej clovek ti uhne a idiot zustane v levem jak na dalnici tak v praze... kde sice muze ale je slusnosti levej zbytecne neblokovat.
ano to maš pravdu a do vzycky delam ale ten byl takovy akresyvni proto nechapu jeho chovani
Odesláno
ano to maš pravdu a do vzycky delam ale ten byl takovy akresyvni proto nechapu jeho chovani
kdyš specham tak objedu a nedelam dopravni koleps
Odesláno

michal307sw: Jen jsem se ptal kvůli tý gramatice, no nepřišlo mě to moc český!

punkac: To je zvyk a taky trochu výraz respektu a úcty. Asi holt jiná výchova no.

Odesláno

Michal je cizinec, kdybych uměl jeho jazyk aspoň tak, jak on umí psát česky - pískal bych si

vykání mi přijde takové odtažité, ani neznám forum, kde by si lidi vykali. I kdyby mezi nimi byl věkový rozdíl přímo propastný....

ale zpět k tématu :)

Guest Scratch
Odesláno

Michale.... vsude se najdou blazni. v tv toho je ted dostatek tech janousku :)

uz vidim jak na motorkarich vykam.... by me pekne sepsuli. a nebo na semaforech rict nejakymu harlejarovi dobry den.... tak mi da takovou az mi slezou usi na jednu stranu :D

Odesláno

Ve stručnosti: je na Jižní Spojce úsek ve městě, dle legislativy můžeš jet v jakém chceš pruhu (jsi ve městě), ano může Tě předjet zprava (opět kvůli městu). Avšak rozhodně Tě nemůže sestřelit. Z hlediska Tvé jízdy v rychlém pruhu, dle ok, dle nepsaných pravidel na přes hubu :) kor pokud jsi pak sjížděl na Spořilov...

Na druhou stranu vím, že teď probíhající kousek od místa začátku natáčení stavební práce a pravý (prostřední pruh) zaberou v místě zúžení kamiony, takže osobáky jdou automaticky doleva, ale pak už se neřadí zpět...

Další legislativní rozbor možný večer po práci, pokud bude mít někdo zájem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...