michal 307 sw Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 no zablokovat ho nešlo jedine napadnout a napadnout jeto tresni čin takže nevim jesy sem postoupil spravne nebo ne Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 jako kreteni kteri jezdi zasadne v levem dle predpisu a nad ne neni at v praze ci na dalnici... ty bych nejradsi sundaval radlici a zasypaval vapnem. a to pisu pro rejpaly jako nastavajici otec. je to opet blbost, tupost, arogance a necumeni do zrcatek a je jedno v cem sedis...... na motorce je to taktez bezna realita...... Citovat
michal 307 sw Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 jako kreteni kteri jezdi zasadne v levem dle predpisu a nad ne neni at v praze ci na dalnici... ty bych nejradsi sundaval radlici a zasypaval vapnem. a to pisu pro rejpaly jako nastavajici otec. je to opet blbost, tupost, arogance a necumeni do zrcatek a je jedno v cem sedis...... na motorce je to taktez bezna realita...... scratch nemaš pravdu sem taki blazen na richlost ale toto bylo moc Citovat
adraj Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 na dálnici a ve městě je to něco jiného,nebo se pletu? Nevím kdo tady zná zákony a paragrafy. Já se to jen učím jednou za 3 roky,když jdu na přezkoušení [upravil dne 22/8/13 06:18 od adraj] Citovat
Marcel00 Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 ide o princip, okrem toho na zaklade sledovania situacie na ceste mas umoznit prejazd rychlejsie iducemu vozidlu v lavom pruhu bez ohladu na to ci porusuje alebo neporusujem maximalnu povolenu rychlost. i ked zamrzi dana situacia, ono je lepsie tieto veci nevyprovokovat. a preto vzdy jazdim zasadne v pravo. bez ohladu na mesto alebo mimoneho... [upravil dne 22/8/13 00:32 od Marcel00] Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 neni..... slusnej clovek ti uhne a idiot zustane v levem jak na dalnici tak v praze... kde sice muze ale je slusnosti levej zbytecne neblokovat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 marcel mas recht. proto ja dojedu a to uz musi byt kdyz bliknu dalkovyma nebo zatroubim.... bohuzel jsem na foru za idiota ale na druhou stranu vim ze nejsem za debila ktery neuhne kdyz nekfo specha.... jako proc mi cestu neuvolnit..... stoji me to neco krom asi ega????? ze na to nemam????? Citovat
michal 307 sw Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 neni..... slusnej clovek ti uhne a idiot zustane v levem jak na dalnici tak v praze... kde sice muze ale je slusnosti levej zbytecne neblokovat. ano to maš pravdu a do vzycky delam ale ten byl takovy akresyvni proto nechapu jeho chovani Citovat
michal 307 sw Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 neni..... slusnej clovek ti uhne a idiot zustane v levem jak na dalnici tak v praze... kde sice muze ale je slusnosti levej zbytecne neblokovat. ano to maš pravdu a do vzycky delam ale ten byl takovy akresyvni proto nechapu jeho chovani kdyš specham tak objedu a nedelam dopravni koleps Citovat
Altman Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Ono je to asi jedno, ale co jste \"michal307sw\" za národnost? Citovat
adraj Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Altman pobavil jsi:D:D:D michal307sw gramatika hadr:D:D Citovat
michal 307 sw Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 Ono je to asi jedno, ale co jste \"michal307sw\" za národnost? co pak tina tom vadi narodnos mam ukrajina a občanstvi česka republika a co je na tom Citovat
michal 307 sw Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 sem časka naplava česki rozupi psat neupi co je natom spatniho Citovat
punkac Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Michale v pohodě, Altman taky všem vyká a to je divnější Citovat
Altman Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 michal307sw: Jen jsem se ptal kvůli tý gramatice, no nepřišlo mě to moc český! punkac: To je zvyk a taky trochu výraz respektu a úcty. Asi holt jiná výchova no. Citovat
punkac Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Michal je cizinec, kdybych uměl jeho jazyk aspoň tak, jak on umí psát česky - pískal bych si vykání mi přijde takové odtažité, ani neznám forum, kde by si lidi vykali. I kdyby mezi nimi byl věkový rozdíl přímo propastný.... ale zpět k tématu Citovat
adraj Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 tak to je potom Michale jiná. To se omlouvám:super Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Michale.... vsude se najdou blazni. v tv toho je ted dostatek tech janousku uz vidim jak na motorkarich vykam.... by me pekne sepsuli. a nebo na semaforech rict nejakymu harlejarovi dobry den.... tak mi da takovou az mi slezou usi na jednu stranu Citovat
Tommy002 Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Ve stručnosti: je na Jižní Spojce úsek ve městě, dle legislativy můžeš jet v jakém chceš pruhu (jsi ve městě), ano může Tě předjet zprava (opět kvůli městu). Avšak rozhodně Tě nemůže sestřelit. Z hlediska Tvé jízdy v rychlém pruhu, dle ok, dle nepsaných pravidel na přes hubu kor pokud jsi pak sjížděl na Spořilov... Na druhou stranu vím, že teď probíhající kousek od místa začátku natáčení stavební práce a pravý (prostřední pruh) zaberou v místě zúžení kamiony, takže osobáky jdou automaticky doleva, ale pak už se neřadí zpět... Další legislativní rozbor možný večer po práci, pokud bude mít někdo zájem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.