Dextrik18 Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Zdravím,chtěl bych nechat auto předělat na plyn... máte s tím někdo zkušenosti? Popř. do jaké značky jít(italská,česká)... Nebo doporučit firmu která je dobrá? (MS kraj) ...Předem děkuji Citovat
Kobra 72 Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Tady asi záleží na ceně... Podle mně je to fuk, jestli ital, nebo čech... Bývá to stejně taková směs Ale musím říct, že mně je sypatický ten ital, no... Tartarini myslím, že se to jmenuje. Ale nevím, jak s dílama, třeba ten český vyjde líp na údržbu a opravy, těžko říct. Zkus pohledat recenze na netu... Já až jednu vyškubu AG DGi, asi půjdu do toho italskýho... Citovat
Ducatista Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 italsky systemy maji lepsi elektroniku, ale jsou drazsi nez polsky/cesky systemy. Ja mam BRC a spokojenost maximalni. Citovat
Chlumik Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Já mam polsky stag300 a zatím si nemuzu stěžovat Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Ja polsky Dt Gas A Solaris Obd... systemy jsou dnes stejny jako vejce vejci Nejlepsi je vstrik kapalnyho lpg to je bez diskuse... Citovat
Ducatista Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Nejlepsi je vstrik kapalnyho lpg to je bez diskuse...jj, ale mě zástavbu Vialle u V6 nacenili na cca 56 tis Kč a to je cena 2/3 celyho auta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.