sirgriever Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Zdarec všichni, poprosím o radu.. Už delší dobu mi vzadu u mé 206 SW hryže a chřoupe pravděpodobně vyteklý tlumič, tak sháním nové (nebo resp. z druhé ruky). Je to přímo z 206 SW 1.4 HDi 2003. Problém je, že se mi nikde nedaří tenhle tlumič sehnat - nevím asi je málo vraků s SW Dají se použít zadní tlumiče z krátké verze? (koukal jsem na autokelly a ten samý tlumič měl použití i na krátkou). Nemá někdo na půdě to co potřebuju? Inzeráty jsem tu projížděl a bohužel nic.... Citovat
ChouLu Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 A proč proboha nekoupíš nové? Za krásnou cenu například u člena Badisak vč. dvouleté záruky? Například: SACHS - 1 044Kč, MONROE - 1 233Kč a takle mohu pokračovat dál... OEM kod tlumičů: 5206 Y3 Tento kod vem, napiš členovi badisák nebo navštiv jeho web www.eshop.autorozvody.cz a dej tento kod do vyhledávání a vyskočí ti všechno co ti tam bude pasovat... Citovat
pastorek Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Je to určite tlmič? Neškrípe ložisko ramena nápravy? Citovat
sirgriever Odesláno 15. srpen 2013 Autor Odesláno 15. srpen 2013 Pokud jedu po rovině tak nic nehučí, vše v pohodě. Stejně tak, když mám plně naložené auto, tak je to \"klidnější\"... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.