John Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Pěkný dárce...co z něj budeš všechno používat? Typuju,že motor určitě. Citovat
Chip Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 nějak sem nestihl souslednost tvé žádosti. klidně Ti pomůžu. když jsem měnil motor na svém tak den jsem vyndaval svuj našlehanej pak jsem s Devil-nights em vyndaval u něj cca za tři hodky a potom montáž u mě ale to už nevím to bylo s přestávkama jelikož jsem dělal při práci. otázka je potřebuješ jen pomoc ve smyslu rady a fyzické práce nebo někoho kdo má vybavení nebo někoho kdo má dílnu a vybavení. jinak na výměnu motoru mimo běžné gola sady je třeba asi jen něco čím vytáhneš tan motor z auta. můžu ti pomoc mám i vybavení mám k dispozici i dílnu v hostivici ale to už je spíš otázka financí a náročnosti přepravy aut.. BTW nebyl dárce nedávno na aukru?? Citovat
razor Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Ahoj, já jsem potřeboval někoho, kdo by to dokázal celý udělat, já nemám totiž prostor ani potřebný nářadí.. Nehledě na to, že jsem nic takovýho ještě nedělal, takže s tím nemám zkušenosti a tak by bylo lepší aby to dělal někdo, kdo ví co dělá. Měl jsem to dohodnutý s jedním známým, ale ten se teď začal nějak vymlouvat a navíc už ani nezvedá telefon, takže jsem usoudil, že to nebude asi ten pravej člověk... No a včera jsem už dárce odvezl k jednomu chlápkovi, který si na to troufá. Bohužel včera zkončilo pojištění na tom červeným, tak se mi s tím nechce už nikam jezdit.. Moje coupe je ještě v garáži ale už mám domluvený odtah.. Nejsem si jistý, jestli byl dárce na aukru, já ho kupoval od kámoše, který ho už neuživý (nechce živit) takže vím, že motor je ok. Dokonce po rozvodech. Citovat
razor Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Pěkný dárce...co z něj budeš všechno používat? Typuju,že motor určitě. Motor prohodm komplet i s převodovkou.. (kyž to funguje, nebudu to rozdělovat) a pak se uvidí.. možná pár maličkostí.. Citovat
razor Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Je Jak to víš ? [upravil dne 17.12.2013 09:12 od razor] Citovat
Devils-night Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 jenom podle fotky,taky sem tam neco obcas daval na nalakovani a tak, ale to to jeste bylo 3J lakovna, ted uz to vzal nekdo jinej. Jo a taky tam obcas stojim kdyz cekam na pizzu u kouzelnika Citovat
razor Odesláno 20. únor 2014 Autor Odesláno 20. únor 2014 Tak pan v Libeznicich po trech mesicich na auta ani nesahnul, takze se toho ujal \"Chip\", za coz mu jeste jednou moc dekuji, takze ted uz to snad klapne.. Citovat
Wext Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 No do háje, to jsou motory, ne jak to moje 2 litrové prdítko co tam mám . Jinak na předchozí fotce jsem zahlídl ještě stříbrné coupé myslím nemáš už jich nějak moc ? já jen, že mě bohatě stačí jedno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.