Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Upgradoval jsem RT4 na verzi 8.20 pres USB kabel, kterej jsem si udelal, update probehl zda se v poradku, ale po automatickem restartu skoncil RT4 v nekonecne smycce restartu, displej jen mrkne bez zadneho obrazu a tak se deje porad dokola. Zkusil jsem i vymazat jednotlive partition, pouze jsem nechal USER_DATA, ale stale stejne. Ted uz se ani nemuzu dostat do bootloaderu (insert upgrade cd) pomoci mikroswitchu zespoda, i kdyz ten se koreknte prepsal na zacatku a pak uz se asi neprepisoval - psalo to v levym dolnim rohu 4.15 tusim. Neporad nekdo jak z toho ven a jestli vubec ? Diky vsem.

[Edited on 16/8/13 09:16 by xpumpa]

Odesláno

Diky za odpoved, instalator 8.20 asi neco nechal na disku. Mam to tedy smaznout krome USER_DATA a pak zkusit nacisto 8.11 z CD ? USB v luftu. Diky.

Odesláno

mne po instalacii zacalo blikat sos a nedalo sa stym nic robit ... tak som cele radio odpojil, vytiahol zneho baterku a drzal paru sekund tlacitko na zapnutie (klasicky postup jednoducheho restartu na kazdu elektroniku) vsetko potom slo ako malo :) tvoj problem to momentalne asi nevyriesi ale nabuduce moze pomoct

Odesláno

Tak jsem zkusil, update z CD 8.11 probehl a po restartu je to opet ve smycce, na displeji se nic neobjevuje, akorat se porad dokola restartuje zarizeni :( dokud mikroswitchema zespodu se aspon naloaduje bootloader, takze aspon vzdycky skoncim Insert Upgrade CD.

:(

nejake logyz HDD v priloze.

[Edited on 15/8/13 12:14 by xpumpa]

logs.zip

Odesláno

Nema nekdo ty stare verze 7.01, 7.02, 7.10, 7.11 ? Upgradoval jsem rovnou z 7.01-B.5, jestli sem tim teda neco nepodelal...Diky, iso klidne pres sz. Mam jen 8.11, 8.20, 8.31

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...