jk79 Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 Ahoj všem, mám takový dotaz,koukal jsem pod auto a trubka co vede do katalyzátoru (je to vlastně trubka katalyzátoru) tak ji mám pěkně prohnilou,ale jen z levé strany od řidiče. Dá se to nějak opravit?? Neznáte někoho na Pardubicku,kdo by dokázal tu trubku vyměnit???Dík Jarda Peugeot 106 1.5D [upravil dne 11/8/13 11:46 od jk79] Citovat
jk79 Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 Tak koukám odpověď žádná.Kamarád má také 106 1.5D,ale 42kw rok 1998 a má ten výfuk úplně jiný.Já u své 1.5D 40kw 1999 mám výfuk ze třech dílů a jeden z nich je zniňovaný katalyzátor on ho tam nemá a má tam pouze dva díly bez katu.Co když tam strčím ty díly jako má on,to přece nemůže ničemu vadit..... viz obrázky Citovat
jk79 Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 Tak,koupil jsem ten prostřední díl z toho 1.5D 42kw bez katu vše krásně pasovalo,jenže se s tím nedalo jezdit.Auto smrdělo,jak stará AVIA a nejhorší bylo,že do 1500 ot/min to bylo jako auto s laďákem,pak už normal. Takže nakonec jsem z toho nového dílu uříznul potřebnou trubku a navařil novou na konec té původní na katu.Katalyzator byl jinak ok nebyl vysypaný a ani zkorodovaný,jen ta trubka.V práci máme spec.svářečku na takové věci,tak mi to kolega zavařil,v místě sváru vystužil a katík,jako nový.Nechápu jaký muže být rozdíl v motorech 42kw a 40kw,když kolega tam kat nemá a to samé potrubí se chová normálně u mě bez katu se nedá použít,vůbec to neutlumí ten tlak v potrubí....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.