skeblo Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Dobry den. Skor ako opisem moj problem, rozpisem co mu predchadzalo. Asi pred mesiacom, aj vdaka tomu to foru som si zaobstaral na vyskusanie novu vahu vzduchu VDO, pretoze auto malo vsetky priznaky pokazenej vahy vzduchu. Tento predpoklad mi vysiel a kupil som nakoniec novu vahu znacky hella. A tu zacina problem. S vahou vzduchu som vymenil aj vzduchovy filter znacky filtron s plstou do prasneho prostredia. Auto islo s novou vahou aj filtrom super akceleracia bola narazova hned po zatlaceni pedalu. Po tyzdni tato akceleracia sa prestala objavovat. Tak som na miesto noveho filtronu vlozil povodny vzduchovy filter fram, ktory mal najazdene asi 15tkm. Na tomo filtry opet auto zrychlovalo super. Tak som sa rozhodol kupit iny filter bez plste. Natrafil som v predajni na Mann, tak som ho dal do auta, a stary fram vyhodil (co bola chyba). Zial ani na tom manne neslo auto tak ako na starom frame.Ten som uz ale nemohol vratit lebo som ho vyhodil pri tej vymene na mann. nakoniec som z internetu objednal Fram, znacku ktora tam bola a na ktorej to slapalo super. Ale auto stale nejde tak ako na tom starom frame, co je velmi zaujimave. Teraz Ide najlepsie na tomto filtry ale neakceleruje tak ako na starom frame. Teraz mam vsak este aj pocit ze ked zatlacim plyn tak auto rychluje tak po 1 sekunde. Ked bola vaha k.o zrychlilo az po 3 sekundach. ked zoplo turbo. Moja otazka znie: ci netreba auto nejak nastavit na novu vahu a fiter, a co moze sposobovat asi 1sekundovú oneskorenu akceleraciu po zatlaceny plynu. PS za 2 tyzdne som vyskusal 4 vzduchove fitre este som zabudol aj na purflux, ktory som mal po filtrone. Dakujem [upravil dne 6/8/13 18:39 od skeblo] Citovat
Patrius83 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Vsetky nove filtre tzv. \"smrdia novotou\" a musia sa zabehat aby boli priepustne, ked menis vahu vzduchu neviem ako v novom modeli, ale ja zasadne odpojim baterku, vymenim a pockam 0.5 hodiny a nastartujem a neham motor bezat a vypnem. Je mozne, ze si zmatoril rj. a teraz reaguje s oneskorenim. Skus urobit restart. [upravil dne 6/8/13 19:13 od Patrius83] Citovat
skeblo Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Presne nad tym som rozmyslal nad odpojenym baterky. Musim sa priznat, dnes som odpojil konektor z novej vahy, auto islo super. po 2 km jazdy som pripojil konektor na vahu a mam pocit ze narazova akceleracia sa vratila na 2 prevodovom stupni zatlaci do sedacky (auto je chipovane) ale to oneskorenie tam je. Inak to co popisujes som urobil pred pol rokom pri cisteni vahy. Zajtra vyskusam. Dik Citovat
sedrik20 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Zdar. Trocha od veci ja som si objednal ten športoví filter green používa to niekto ? Citovat
shark734 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 ano, vyborne to odfajcuje vahu vzduchu, siel by som do toho:aut Citovat
sedrik20 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Aha . Ale ten čo sa dáva do fltr boxu nie taký čo sa napaja hneď na váhu Citovat
shark734 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 no je tam par cm dlha trubka, to je totalny rozdiel Citovat
sedrik20 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 http://tuning.autodoplnky.cz/filtry-green/vlozky-airbox/sportovni-filtr-green-peugeot-406-2-0l-hdi-vykon-s283889 presne toto som objednal Citovat
skeblo Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 ja ked som prad pol rokom cistil vahu vzduchu, tak cierny povlak bol este aj za vahou vo vnutri hadice, pouzivam filtre fram. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.