Crowleyus Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Dobrý den, možná už to tady někde bylo ale nenašel jsem, při dotankování mi ručička ukazuje správně, pak klesne na rezervu dříve než by měla a po cca dvou třech dnech se vrátí zpět na správnou pozici, dost blbě se s tím jezdí, neví někdo radu? Díky Citovat
sedrik20 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Ja som mal podobný problem. Som vybral plával vyčistil a pohoda len dosť blby pristup musel som poohynat to okolo jak je to veko umelé aby som to vybral inak sa mi zdá že musíš dávať dole nadr. Citovat
Patrius83 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Robil to niekto bez sundavanie nadrze? A ako je to s tesnenim toho kulateho vyka? Jsem slysel ze tam nedrzi a pak smrdi benzin v intosi. Citovat
sedrik20 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Tak ja som to robil bez toho aby som dával dole nádrž len som poohybao ten plech aby to šlo lepšie von a to tesnenie som kupoval nové lebo za b.oha som ho nemohol dať naspäť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.