Jethro7 Odesláno 15. srpen 2013 Autor Odesláno 15. srpen 2013 Tak dnes prezkousen 2 destovy senzor a sterace bezi stejne zasekavaj se a pracuje jen nejvyssi stupen... tak pak my to nedal promeril vse..jen s zkouseckou a proud u motora u kazde polohy je... asi moturek steracu bude po zivotu... zejtra dalsi hledani po vrakaci... Nebude lepší ještě tu vyhledat, kdo má problémy se stěrači.. ? jako třeba někomu odešli kontakty v motorku.. dá se to opravit.. je to někde tady myslím pod názvem \"nevracejí se stěrače\" .. Citovat
Mopař Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 rugoka: taky mi loni při proměřování házel jiný hodnoty při otáčení, byla chyba ve vinutí -> vyměnit, protože přemotávat cívku za a) nemá smysl, za b) přijdeš o nervy a za c) stejně to už nedáš dohromady (většinou ti bude chybět třeba 5cm) Zkusil bych vrakáč a přehodit z motorku klidně jenom důležitý střeva. Jo ale vem si s sebou baterku a proměř si ho taky, než ho vezmeš Citovat
rugoka Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Tak vymenenej moturek z vraku za 300kc a vse v pohode bezi.. takze u mne byl na vymenu moturek.. diky za rady.. Citovat
Jethro7 Odesláno 20. srpen 2013 Autor Odesláno 20. srpen 2013 Tak jsem minulý týden objednal senzor a dneska jsem ho vyměnil.. A už to funguje jak má.. Tak musím moc poděkovat klm16, že mi poslal odkaz k tomu stejnému problému. Díky.. A už se nemusím trápit! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.