Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přední stěrače nefungují 100% - vyřešeno!

Recommended Posts

Odesláno
Tak dnes prezkousen 2 destovy senzor a sterace bezi stejne zasekavaj se a pracuje jen nejvyssi stupen... tak pak my to nedal promeril vse..jen s zkouseckou a proud u motora u kazde polohy je... asi moturek steracu bude po zivotu... zejtra dalsi hledani po vrakaci...

Nebude lepší ještě tu vyhledat, kdo má problémy se stěrači.. ? jako třeba někomu odešli kontakty v motorku.. dá se to opravit.. je to někde tady myslím pod názvem \"nevracejí se stěrače\" ..

Odesláno

rugoka: taky mi loni při proměřování házel jiný hodnoty při otáčení, byla chyba ve vinutí -> vyměnit, protože přemotávat cívku za a) nemá smysl, za b) přijdeš o nervy a za c) stejně to už nedáš dohromady (většinou ti bude chybět třeba 5cm) :papa

Zkusil bych vrakáč a přehodit z motorku klidně jenom důležitý střeva. Jo ale vem si s sebou baterku a proměř si ho taky, než ho vezmeš ;)

Odesláno

Tak jsem minulý týden objednal senzor a dneska jsem ho vyměnil.. A už to funguje jak má.. Tak musím moc poděkovat klm16, že mi poslal odkaz k tomu stejnému problému. Díky.. A už se nemusím trápit! :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...