Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mozte (ak je to teda este mozne) tam pripisat aj nas dvoch. Zatial to vyzera tak, ze sa konecne \"zrazime\" s inymi \"pezot-pozitivnymi\" aj na inom ako len vyrocnom PN-zraze...

Odesláno

Sice nemam platene clenstvo, takze moc by som dotoho nemal kecat.. ale dobre by bolo ak by sa hadky neriesili v kazom vlakne...

Clovek sem pride aby sa co-to naucil alebo si len tak pokecal, precital nieco a skoro v kazdom vlakne CZ VS SK... naco je to dobre ??

*Peace*

Odesláno
kaper, je tu minimálne 70 ľudí ktorých poteší ak celú akciu dotiahneme do úspešného konca i s polenami pod nohami od neprajníkov.

Kdo vám háže polena pod nohy? To se chce tak moc, že co je klubové aby se odehrávalo na klubu?

Odesláno

sorry,ale ja nemôžem prísť..písal som aj kaperovi SZ,ale asi nečítal..

mám bohužiaľ práve v tom dátume rodinnú oslavu o ktorej som pri prihlasovaní nevedel :-(

P.S. a nie som kaltik ale keltik :papa

Odesláno

ospravedlnujem sa ak som prehliadol datum ale zucastnil by som ja a mozno frajerka =) ak bude termin vyhovovat =)

[upravil dne 27/8/13 17:44 od spartan]

[upravil dne 27/8/13 18:40 od spartan]

Odesláno
sorry,ale ja nemôžem prísť..písal som aj kaperovi SZ,ale asi nečítal..

mám bohužiaľ práve v tom dátume rodinnú oslavu o ktorej som pri prihlasovaní nevedel :-(

P.S. a nie som kaltik ale keltik :papa

kaper je teraz dosť pracovne vyťažený. Zo zoznamu ta šktnem a za preklep v nicku sa ospravedlňujem. ;)

...ostatné doplnené, podľa možností bude aktualizovaný i zoznam v prvom príspevku.

[upravil dne 27/8/13 18:52 od pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...