odee Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Přátelé, vzhledem k tomu, že se u nás na pobočce bude měnit expozice plánovaných kuchyní, tak má tip na 11 kousků expozičních linek od firmy Decodom a potom, co sem se dozvěděl nové výprodejové ceny, jsem se rozhodl, zveřejnit to zde, protože ikdyby se tu našel jen jeden člověk, který by si nakonec vybral, budu rád. Ceny sou v současné chvíli u většiny kusů už pod nákupní cenou, takže pokud by se někomu tady některá zalíbila a zároveň by vyhovolaly rozměry, může to danému člověku ušetřit několik desítek tisíc korun. Jen pro představu tu jsou kuchyně s původními cenami od 60 do 180 tisíc a výprodejové ceny jsou od 20 do 40 000!!! Na výběr jsou rovné bloky, rohové linky i sestavy do \"U\", všechny linky mají plnovýsuvy, německé kování Blum, nebo Hettich, jsou tu jak rustikální sestavy, tak i moderní s dvířky ve vysokém lesku. Jedná se o pobočku v Brně, takže nabídka asi spíš hlavně pro lidi z Moravy, ikdyž si dokážu představit, že v té ceně by se to vyplatilo odkudkoli. Odkaz na fotky a víc info pošlu v SZ. Vzhledem k tomu že se jedná pouze o výprodej několika kusů, není nabídka omezena časově, ale platí do vyprodání zásob. Citovat
Andreww Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Můžu tedy poprosit o SZ s infem? Díky Citovat
odee Odesláno 29. červenec 2013 Autor Odesláno 29. červenec 2013 Omlouvám se, ale po právě sem dostal info, že naši e-shopáci ještě nedali fotky na net. Takže to to hodím ve složce někam na uložto, odkaz zde vystavím a potom budu podávat bližší info přímo ke konkrétním modelů, které by se Vám zalíbili. Jen prosm chvilku strpení, sem v práci;) Citovat
odee Odesláno 29. červenec 2013 Autor Odesláno 29. červenec 2013 Takže, tady je odkaz na fotky: http://ulozto.cz/xRkrmZtg/kuchynebrno-zip je tam jedenáct složek, každá pojmenovaná dle kuchyně. Pokud někoho některý model zaujme, napište SZ a já Vám upřesním rozměry, výbavu a pod. Citovat
K3nny Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 mrknu a pokud nás něco zaujme volám kdyžtak mě pošli číslo do sz nebo sms,mám jinej tel a číslo mě zmizelo na tebe Citovat
mxmen Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Ahoj, prosil bych bližší info o kuchyni Paula,(rozměry,jsou li součástí kuchyně spotřebiče a jaké,cena) díky Citovat
punkac Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Líbí se mi Elis červená - na chalupu by byla moc pěkná jaká je cena? SZ díky mxmen - nejsem odborník, ale celá ta kuchyňka, na kterou se ptáš, je v ceně jedné lepší skříňky bez slevy. Takže asi bez spotřebičů Respektive digestoř, sporák, výlevka a trouba plus všechny ty skříňky opravdu za osmičku asi nebudou Citovat
odee Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 Všichni mají snad SZ, pokud sem na někoho zapoměl, omlouvám se a klidně se ozvite;) Citovat
adraj Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 kurňa to jsi to nemohl dát o jeden rok později. Kuchyň mám naplánovanou až na příští rok. Teď se mi nesešly peníze. Rohová by se hodila,teda s malým růžkem,ale na to už bych měl truhláře. Náhodou nebývá tohle každý rok:D,takové krásné výprodeje? Že bych si hodil rezervaci:aut Citovat
odee Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 To Adraj: Předpokládám, že expozice se budou postupně měnit na všech pobočkách, vzhledem k tomu, že firma patří nově pod jeden nejmenovaný obrovský český holding, jehož vedení se nelíbí mít na expozicích krásné, plně vybavené, ale drahé kuchyně, takže nově budeme mít jednu velkou kuchyň, kde budou veškeré technické prvky a zbytek budou drahé kuchyně, oholené jak jen to půjde, aby už z dálky lákaly nízkou cenou. Pobočku máme i v praze, takže až tam budou vyprodávát ty krásné, drahé kuchyně za nákupní cenu a níž, tak se to určo dozvíš z reklamy;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.