Jump to content

kryty zrcatek

kveton
 Share

Recommended Posts

tak uz mam nastrikano, o vikendu jsem se na to vrhnul, ulamal jsem asi 2 drzaky :D , atriknul zakladem + barva + lak a vysledek je perfektni, snad to tam vydrzi dyl jak tejden, casem se uvidi jestli se to zacne loupat nebo ne

Já jsem kdysi stříkal kliky na jinym autě a vydrželo to půl roku, pak se to začalo loupat a už to šlo z kopce. Stačí, když za tu kliku vezme párkrát někdo s prstýnkem na ruce, udělá se tam rýha nebo ďobanec a už se to postupně loupe až se to sloupe úplně. Přeci jen za kliky bereš vždycky, když jdeš do auta. Zrkátka tak namáhaný nejsou, nicméně na ty se zase naflákaj mouchy a bordel.

Ale možná, že prostě jen nejsem zdatnej lakýrník. :papa

Na své 406 jsem si taky troufl zatím jen na zrcátka a ten matnej povrch na klikách se mi nezdá být moc vhodný na stříkání. :bojim

Myslíš ty kliky? Barevnej plast to neni, je to stříkaný, ale podklad je podle mně jinej než ty kliky černý, co máme my na chudších modelech. Ten náš plast je takovej matnej, divnej, asi víc odolnej, kdežto ty barevný jsou krásně lesklý.

Původně zaslal: kveton

no otazka je jestli to neni krasne leskly diky tomu ze je to nalakovany:myslim

No tak to jasně :D, ale doma sprayem toho určitě nedocílíš. Nebo si nejdřív sežeň nějakou kliku na zkoušku, stříkni jí, denně ji pak ochmatávej a příští léto uvidíš jestli by mělo smysl to dělat... :aut:aut