Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

řazení je obvyklý pětikvalt. Myslím, že o trošku lepší než např. v 308. Perfektní je ale hlavice řadící páky - je tam jako u 208.

Naopak není povedený displej s ujetými kilometry - jakmile se zapne tempomat, tak ujetá celková vzdálenost zmizí.

Domovem mi prošlo už dost Peugeotů - 307 SW 2.0 HDI 80 kW, 407 SW 1.6 HDI 80 kW, P 206 1.4i 16V 66 kW, 308 SW 2.0 HDi 100 kW, 207 5P 1.4i 16V 66 kW a můj miláček 306 cabrio 1.6i 65 kW. Srovnávat tedy můžu.

Odesláno

Tak to jo... A myslíš, že lepší jak u 308? :myslim

Tak já asi chytil nějakou potvoru. Ale jak jsem už na začátku psal, ať ti slouží a mnoho šťastných kilometrů, moc se mi líbí :o

Odesláno

Sám jsem zvědav jak se to auto bude chovat. Auta mívám tak rok max. dva roky. Očekávám příznivou spotřebu a akceptovatelné jízdní vlastnosti. Sedany jsem míval dřív - s tím nemám problém. Tady rozhodovalo mládí vozu a cena.

Odesláno

A co ty nešikovné ramena kufru? Je to tak hrozné jak se píše v recenzích? Protože já se do kufru nedíval, jen jsem se pár kilometrů svezl... :) a chvíli i řídil a musím uznat, že se jezdilo hodně pohodlně a slušně :)

Odesláno

Kufr je veliký, zatím jsem to nedokázal zaplnit, takže to nevadí. Nicméně kdysi jsem to už měl ( Fiat Regata, Fiat Tempra nebo Renault 21) takže nic nového.

Odesláno

To jsou závěry. :D

Autem ujel asi 150 km, protože čeká na české papíry.

Zatím to totiž mluvilo jen španělsko-francouzsky. :D

Auto je jak nové, z venku moc hezké, vnitřek je taky hezký, ale uživatelsky někde odpovídá typu tohoto vozu.

Některé věci jsou hezké a super a v něčem to je jak felicie. :D Jeden příklad, auto má zadní senzory, rádio s bluetooth ale zase tomu třeba chybí výškové nastavení pásů.

Jinak věci třeba jako ovládání rádia, a ovládání oken budou otázkou zvyku. To je ten zvyk ze sbírky. :D

;)

Odesláno

Taky se pridam ke gratulantum a preju at slouzi, mel jsem moznost se projet v 301 a za ty penize, vybavu i motor (1.6i benzín) to je vyborna volba pro rodinu nebo, kdo potrebuje relativne hodne mista (kufr fakt velky). Muzu porovnat, protoze jsem mel pujcenyho konkurenta Skodu Rapid, horsi vybava, slabsi motor, vice penez, vyhoda byla teda pristupu do kufru, zpracovani asi o neco lepsi, co se tyka interieru, ale v globalu, ta 301 lepsi:papa

Odesláno

Prodávám Peugeoty a na školení k 301 byl mezi srovnatelnými auty i Rapid, Výhoda je samozřejmě lépe přístupný kufr, ale uvnitř Rapid o hodně užší (jako Fabia) a motory jsou horší. Navíc cena je o dost vyšší.

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...