Lukas.407 Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Chci se zeptat co znamena u P407 multifunkcni volant??? Hledal jsem na netu a nazory se lisi. Potrebuju to vedet najisto. Diky Nejlepe fotku Citovat
Judes Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 U 407-mi sa nejedná doslovne o multifunkčný volant ako u iných značiek kde multifunkčný znamená ovládanie daných funkcií auta na volante. U 407-mi sú pod volantom páčky na ktorých sú ovládacie prvky. Na ľavej je vládanie tempomatu a obmedzovača (záleží podľa výbavy). Na Pravej je ovládanie autorádia, telefónu, CD meniča (tiež záleží podľa výbavy). Citovat
Lukas.407 Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 dikes, prave ze mam u auta uvedeny multi volant, ale netusil jsem ze jsou to jen ty packy. Prave ze na netu nekdo pise ze multi volant je ze je nastavitelnej nahoru dolu atd... Citovat
Judes Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 U 407-mi je nastavenie volantu samozrejmosť ako aj hore a dolu tak aj do hĺbky, je už v základnej výbave ale aj nastavenie volantu sa delí na manuálne a elektrické. Ja mám manuálne nastavenie volantu, na tom obrázku čo som priložil vyššie to je vidno. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 a dufam ze tu zamykaciu paku na volant co mas na podlahe pred sedackou realne tam nevozis... Citovat
Judes Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Foto je ešte z čias keď so auto kúpil a nebol ešte Zeder, vyzeralo to tam otrasne a dal som ju kamošovi . Citovat
dusankoKE Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Judes, daval si Zeder? a musel ist dole kolenny airbag? mne to aspon tak bolo povedane, ze bez demontaze kolenneho airbagu mi to tam nedaju... Citovat
Judes Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Áno, kolenný airbag pri montáži Zederu v tej dobe musel ísť von. Videl som na fotkách už namontovaný Zeder bez demontáže airbagu ale v tom prípade bol umiestnený moc nízko v blízkosti pedálov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.