Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problémy s tlakem Turba

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni vlastním Citroen C5 2.2 HDi rv. 2002. Auto mi pořád padá do nouzáku zatím jsem přišel na 2 chyby. 1 nefunkční vstřikovací čerpadlo aditiva --- Problém vyřešen díky Strakimu a jeho kolegovi s Krnova za vypnutí FAP (Tímto jim moc děkuji), 2 Špatný tzv. swirl regulátor --- dnes vyměněný a funkční. Jel jsem to projet a zase spadl do nouzáku. Hned jsem se vrátil a napojil diagnostiku. Mechanik říkal že nejspíš vadné čidlo tlaku podle měřených hodnot které byli divné. Přikládám fotky, na jedné by mělo být i čidlo které to způsobuje (jestli prosím nevíte které to je ?) a video a moc prosím o pomoc už si nevím rady.:(

post-50553-14109632349545_thumb.jpg

[upravil dne 17/7/13 22:42 od Michal.S]

Odesláno

Jo mám. A závadu jsem nejspíše našel, asi je snímáč tlaku turba špatný.

Odesláno

no u mě je to mála kostička na pravé straně, je to hned jak se otevře kapota tak je napojena na sací potrubí

Odesláno

kolega sa pýtal či si po soft odstavení odstránil FAP aj mechanicky je to taká veľká hrča na výfukovom potrubí, najprv je kat ( ten treba nechať) . Hned za ním je FAP.Fap ak je soft odstavený tak treba vymlátiť von.

[upravil dne 19.7.2013 20:56 od tomik1987]

Odesláno

Samozřejmě že je vykuchaný, zítra jedu na svatbu tak to budu měnit nejspíše v neděli. Dám pak vědět jak to dopadlo.

Odesláno

Omlouvám se že píšu až teď. Jinak je to vyřešené byl to vadný snímač tlaku turba na sacím potrubí. Tak malé a drahé - dával jsem za to 1 000,-

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...