Milan+ Odesláno 20. červenec 2014 Autor Odesláno 20. červenec 2014 Tak včera mě kamarád vytáhl na burzu do Tuhane k opilci Curdovi a nelituji,podařilo se mi tam koupit fungl paraboly H4,původní česká výroba,takže světla zkompletovana, zadní hrnce,ty jsem koupil loni od někoho v Praze budou buď chrom a nebo lak stejný s autem. Citovat
Milan+ Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Tak aby byly také nafoceny nějaké věci nové,jelikož jsem byl v sz upozorněn,že se to dává dohromady z dílů z vrakáče a že takovou cestou nee,tak ano je tam par věcí z aut co na vrakáčích jsou a to jest komplet agregát-motor,převodovka,diferák,poloosy,brzdiče,tot asi vše,zbytek se vyrábí či nakupuje a i to co je z použitého,tak se stejně zrepasuje. Tak dnes další přírustky v podobě firmy Victor a to volant Victor Pulsar 30cm a F1 competition 28cm. Po tom F1 jsem pasl dlouho a v pátek se zadařilo a dnes dorazil,výhoda je ,že půjdou na nábu od Victoru oba a tak se eventualně budou moci prohodit,tím pádem pouštím do světa jeté ale kvalitní kolečko od HP Raid ,také 28cm. Citovat
daja535 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Ahoj , mám na prodej Tiger racing super 6 http://www.sportovnivozy.cz/56329-lotus-super-seven Daja Citovat
Milan+ Odesláno 2. srpen 2014 Autor Odesláno 2. srpen 2014 Proč se toho zbavuješ? Nebo jsi to přivezl na kšeft? Citovat
daja535 Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 ahoj , přivezl jsem to pro zábavu ,a zábava s tím je , ale jsem nějaký špatný na záda . Citovat
Milan+ Odesláno 7. září 2014 Autor Odesláno 7. září 2014 V pátek dorazil pár 3\" pásů Schroth http://www.schroth.de/gurte/asm-autocontrol-iii-silver.html Citovat
razor Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 Ahoj, sorry že ti sem lezu, ale nechci to dávat do inzerce nebo tak a tohle vlákno mi příjde ideální. Kdyby jste náhodou měl někdo zájem, tak jsem v kontaktu s člověkem, co přímo vyrábí repliky. Co vím, tak má kastle na cobru, lotus, porsche speedster, lambo countach, nějaký starý mercedes a pár dalších. Už jsem viděl jednu cobru od něj jezdit a je fakt parádní. Motor jaguar s aut. převodovkou.. Dokonce je dokáže i přihlásit. Citovat
razor Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 No, není to přímo benešov ale těsné okloí.. Citovat
Milan+ Odesláno 9. září 2014 Autor Odesláno 9. září 2014 Tak to bude asi co myslím,on i inzeruje občas na bazoši,že? Kdyžtak hod kontakt klidně do sz. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. září 2014 Odesláno 11. září 2014 Držím palce.....:-) Na komenty typu díly z vrakace se vykasli. Jednak víme, ze bys tam zadnou sracku nedal, a za druhé proč nepoužít něco, co je funkční? Citovat
Milan+ Odesláno 11. prosinec 2014 Autor Odesláno 11. prosinec 2014 Tak kousek části výfuku přistálo do regalu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.