Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak včera mě kamarád vytáhl na burzu do Tuhane k opilci Curdovi a nelituji,podařilo se mi tam koupit fungl paraboly H4,původní česká výroba,takže světla zkompletovana, zadní hrnce,ty jsem koupil loni od někoho v Praze budou buď chrom a nebo lak stejný s autem.

post-30067-14109638835338_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak aby byly také nafoceny nějaké věci nové,jelikož jsem byl v sz upozorněn,že se to dává dohromady z dílů z vrakáče a že takovou cestou nee,tak ano je tam par věcí z aut co na vrakáčích jsou a to jest komplet agregát-motor,převodovka,diferák,poloosy,brzdiče,tot asi vše,zbytek se vyrábí či nakupuje a i to co je z použitého,tak se stejně zrepasuje.

Tak dnes další přírustky v podobě firmy Victor a to volant Victor Pulsar 30cm a F1 competition 28cm. Po tom F1 jsem pasl dlouho a v pátek se zadařilo a dnes dorazil,výhoda je ,že půjdou na nábu od Victoru oba a tak se eventualně budou moci prohodit,tím pádem pouštím do světa jeté ale kvalitní kolečko od HP Raid ,také 28cm.

post-30067-14109638959158_thumb.jpg

post-30067-1410963895941_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, sorry že ti sem lezu, ale nechci to dávat do inzerce nebo tak a tohle vlákno mi příjde ideální.

Kdyby jste náhodou měl někdo zájem, tak jsem v kontaktu s člověkem, co přímo vyrábí repliky. Co vím, tak má kastle na cobru, lotus, porsche speedster, lambo countach, nějaký starý mercedes a pár dalších.

Už jsem viděl jednu cobru od něj jezdit a je fakt parádní. Motor jaguar s aut. převodovkou..

Dokonce je dokáže i přihlásit.

post-16407-14109639863835_thumb.jpg

Odesláno

Držím palce.....:-)

Na komenty typu díly z vrakace se vykasli. Jednak víme, ze bys tam zadnou sracku nedal, a za druhé proč nepoužít něco, co je funkční?

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...