Ducatista Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Chtěl bych vás vlastníky této rakety požádat o pár rad ohledně S16. S mojí malou 1.5 D jsem sice spokojený, nicméně protože to moc nejede, láká mě S16. Snažil jsem se o ní hodně vyčíst a trochu mě straší pár poruch, které údajně typicky skoro každá má. Mechanický blbosti na podvozku jako náprava, brzdy, ruční brzda, stabilizátory apod. neřeším, spíš se bojím motoru a elektroniky. Co jsem vyčetl, tak k typickým neduhům patří škubání motoru a kolísání otáček a potom lišty zapalovacích cívek. Poradíte, na co si ještě případně dát pozor, nebo co je další typickou bolístkou? Přece jen od vás majitelů bude nejlepší něco se dovědět, co je psáno na netu, to může být takovýto jedna bába povídala... Citovat
odee Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Škubání motoru a kolísání otáček je typická závada, kterou se nám tu zatím nepodařilo rozluštit. Nicméně to není nic, s čím by se nedalo žít, pokud se to pohybuje v rovině občasného zaškubání, případně zakolísání otáček při volnoběhu. Další typickou bolístkou je to, že asi neseženeš auto, který se nejmíň několikrát neproletělo do pole-v lepším případě;-) Ale to je zase věc výběru a takový auto dokážeš vyfiltrovat již při koupi a určit, zda se jedná o polního výletníka, nebo nějakou totálku. Klasická závada, co se elektroniky týká bývá nefunkční ukazatel teploty oleje(většinou kabeláž) a úplná klasika nejen u 106 infra dálka-to je ale prkotina. Jinak mě nic typickýho nenapadá. Citovat
Ducatista Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 Díky za příspěvek. Já jsem příšernej puntičkář a detailista, nevím jestli bych se s cukáním motoru dokázal smířit. Moje nafta sice prdí jak traktor, ale šlape doslova jak hodinky. A s tou dálkou máš pravdu, odemkne to tak půl metru od auta, dál ne Citovat
go.play Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Tak já už delší dobu bojuji s tim zamykáním, nekdy jde zamykat nekdy ne, občas se mi auto zamkne i při jízdě, problém bude v průchodce u řidičových dvěří, další bolestí je mechanismus stahování oken, ten jezdec na vodící liště je plastovej a rád praská. jinak potom vše co si vypsal, tak je klasika Citovat
odee Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Já teda musím zaklepat, ale posralo se mi na 106 snad vše co šlo, ale okna fungují normálně a se zap. lištou taky nemám nejmenší problémy... Citovat
Ducatista Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 teda hledám hledám na netu a není z čeho vybírat. Bud je to závodně uhnaný auto, nebo jebka v zuboženým stavu, viz. včera jedna pní v inzerátu za 90 tis kč (!!!), že auto je nebourané a super stav. A říkám a proč je kapota zevnitř v jiné barvě než zvenku... a že se loupe lak, prý od sluníčka... :D Bohužel ani v Německu není z čeho vybírat, ale našel jsem tuhle, co myslíte... http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/peugeot/model/106/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:peugeot,mdl:106,pwn:87/pg:vipcar/182018980.html Citovat
Lentilka Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 A Kačka tu svoji vínovou už nemá...? ta byla tuším skoro top stav a byla na prodej... Citovat
odee Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 To je ale už docela dávno, co jí prodávala, ne? Navíc ve stavu kterým to měla se musela okolo těch 80k prodat:myslim Jinak ta bílá vypadá pěkně. Sem si hned říkal, že 16V Rallye a ono prd, jelikož to má klimu, takže S16 bez přídavnejch. Škoda, 16V Rallyček moc není... Citovat
jiri106xs Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Kačka už prodala před X měsíci V dnešní době už začíná být celkem problém něco pěkného sehnat. Buď čekat a doufat nebo vzít něco, do čeho budeš muset trochu zainvestovat. Citovat
Ducatista Odesláno 20. červenec 2013 Autor Odesláno 20. červenec 2013 no zatím na nic nespěchám, tak uvidíme co koupím, pokud něco koupím. Dneska jsme s kámošem kupéčkem jeli kouknout na dvě 206ky, no jedna nic moc a druhá snad musela být vyválená ze všech stran, tam neseděl snad jedinej díl karoserie, lišty na střeše a okolo oken vypadávaly atd atd... a v bazaru snad byli ještě nasraní, když jsme nezakrývali náš názor, že to je šrot... Začal jsem uvažovat i nad 206 RC, protože 106 S16 je problém sehnat. Zatím budu vyčkávat a uvidí se... Třeba si nechám to naftový prdítko, uvidíme. Citovat
odee Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 RCčko prd jede, je to zbytečně těžký a 206 vůbec neumějí zatáčet jako 106...ne objem, ale \"nízkou váhu ničím nenahradíš\" Citovat
Mohy Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 a nebo \"objem dělá dojem\" ........... nechť Ducatista jezdí AUTOBUSEM 5litrová 500koňová ropa udělá svý [upravil dne 22/7/13 14:30 od Mohy] Citovat
jiri106xs Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Tak zrovna RC bych nepodceňoval 1100kg a 176PS nepojede špatně. Řekl bych, že seriová 106 S16 by dostala těžce na prdel. Přemýšlel jsem o něm jeden čas jako o druhém autě. Citovat
Ducatista Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 No ono hlavně v interiéru je 206ka o 2 generace jinde, než 106ka. Takže zatím tomu nechávám volnej průběh a uvidím co se objeví, variant mám víc, ale rozhodně to bude Peugeot 106 nebo 206. PS: každej si jen zjištuje hodnotu max. výkonu, ale důležitej je i krouták a ten roste s objemem. Myslím že 106 S16 a RC pojedou podobně, hlavní kritérium je hmotnost auta+80 kg řidič vs. výkon motoru. A v tomhle poměru jsem si kdysi ze srandy porovnal V6 Coupe a 106 S16, a to prdítko na to bylo líp... Citovat
odee Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Jako RC má vevnitř ty úžasný sedačky, který sou prostě TOP. A v přímce by dostala 106 určo na prdel, ale v zatáčce si myslím, že ten 200kg rozdíl bude brutálně poznat, zvlášť, když ta 206 má pod kapotou na velikost zbytku auta docela kovadlinu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.