Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prave mi napisali, ze sa netreba dopredu nahlasit, ak ideme podla kalendaru v terminoch kde je trat dostupna pre verejnost... (nato prisli az teraz ked som im uz pisal 5-6 e-mailov ohladom skolenia) cize staci ak dojdeme hocikedy pred 17:00 (koly skoleniu) a netreba im ani telefonovat.. jednoducho staci prist..

Odesláno

Tak podla toho, ako chcete ist... (listky su u mna)

Ak idete toho 19.8.2013 tak Vam tam listky zoberem (ak sa tam dostanem)

Ak nechcete zraz, tak si pre ne pridte... Ale podla mna by bolo dobre tam ist ako skupina... Nie ?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim Vas po dlhsej dobe...

Mam problem... potrebujem plan B ak by mi nahodou otec nedal auto na 19.8.2013 vedeli by ste ma niekto zobrat ? ak ide niekto cez Komarno...

Odesláno

Zdravim vas.. mierne som sa pozabudol.. Potrebujem niekoho kto ide na 100% nech mi zavola (poslem mu listky este dnes ak tu bude mozne, nakolko sa ja neviem zucastnit na zraze.. :( )

moje tel.c 0907577296 (potrebujem adresu)

a datum si mozte uz prelozit ako len chcete podla kalendaru na slovakiaring.sk (OSPRAVEDLNUJEM SA)

Odesláno

Zraz moze byt 19.8... ked Vam poslem zajtra rano 1.class tak v Pondelok by ste to asi mali dostat.. cize na 17:00 by ste tam mohli ist... (Ale potrebujem 1.cloveka co by isiel na 100% aby som nemusel kazdemu zvlast posielat..)

*Este raz sa Vam ospravedlnujem za neprijemnosti, ale necakane sa mi zmenil program :-(

Odesláno

listky su platne do konca tohto mesiaca a mozte ist bez rezervovania trate hocikedy podla kalendaru na slovakiaring.sk)

zapisanych mam:

Durko

Marcel00 X2

Safi1 X2 -adresu mam

Red Devil

Cinicman X2 -adresu mam

Ivkopivko -adresu mam

Y2K

[upravil dne 15/8/13 18:18 od kevinlaca]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...