Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
72kW na tak \"těžké\" auto je málo, ještě 1.4... Já mám 1.6 88kW a na předjíždění to taky moc není :D

Ale je to VTi, olejo-žrout. Spotřeba bude kolem 7 litrů určitě, a více. Protože objem ničím nenahradíš.... ;)

Jinak bude to nové, jak se ti do cca 30 000km neposmolí rozvodový řetěz, měl by pak motor být OK.

S tim olejem zatim posoudit nemuzu a ta spotreba, u me to zatim je kolem 6,5 ;)

Odesláno

Gratuluju k vyberu, z mych zkusenosti (mam zatim najeto jen 3000) , ucim se s tim predjizdet bo si nejak netroufam, doted jsem jezdil se 48kW Thalii a tam jsem problem nemel, u tohohle podradim na 4 a trapne si to predjizdeni rozmyslim bo to skoro vubec nezrychli, takze kdyz chci predjizdet musim podradit na 3. 5-kvalt prevodovka je opravdu dost bidna, ze zacatku mi porad vyskakovala zpatecka i kdyz jsem si na to daval pozor, ale uz se to asi zlepsilo a taky si asi zvykam :) Couvaci svetlo je uplne marne, jak urcite zjistis :grr No a barvu jsem si vybral sedou grey hurricane (ktera spis vypada jako modra az cerna :D) a libi se mi vic nez bila i kdyz se postavim vedle bile 308 :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...