merlin99 Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 (upraveno) Tak mas diel do puzzle:) mne nic nepenilo, odvzdusnene x-krat a trhalo. S pozmenenou VT to je lepsie, uuuuplne bez to neni nikdy, nesmies rychlo tocit:) Objednavaci kod pozmenenej VT bol: 4014FN Upraveno 22. únor 2015 uživatelem merlin99 Citovat
Viki39004 Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 Dik za cislo dielu.A ani vymena naplne nepomoze? Citovat
merlin99 Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 (upraveno) Inak VT stola okolo 120€ kedysi, ci zlacnela otazne... Napln: ak nemas auto ako prvy majitel, a nebolo to tebou este menene, nuz mozes skusit... Ale kym tam je spravna kvapalina tak vymena naplne nepomoze... Je to proste by design dokurvene (ano, par krat som to uz pisal), keby EU za nieco stala, tak im zato napari pokutu alebo zvolavacku...Ked to nahodou chyti vela vzduchu ten vypadok riadenia moze prekvapit v zakrute a moze dojst k nehode... Zial, minimum ludi sa slo hadat do servisu a robit si stres, vsetci predsa musime byt kamarati:) Takze PUG sa tvari ze NP, kym sa nehadas. Mne to robili v Rakusku, dokonca bez hadania (ale ani tam to neni vzdy ruzove, a s inymi vecami sa trebalo podiskutovat ). Prilozene mas ako vyzera VT hadica 4014FN, aby ti tam niekto neobjednal blbost...Pripadne mozes hladat na vrakaci podla toho. Ci medzitym PUG vymyslel nieco lepsie, neviem, auto uz neni v zaruke, takze autorizak nerad navsetvujem:) Upraveno 23. únor 2015 uživatelem merlin99 Citovat
Balachar Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Nazdar chlapci, v sobotu keď som kontroloval silenty motora som nechtiac objavil toto ... normálne odlomené z obruby riadenia ... nechápem ako sa to mohlo stať. Myslíte, že to je problém? Citovat
ferinko2 Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Dosť veľký problém,ak ti tyčka vypadne , auto neovládateľné! Citovat
Balachar Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 (upraveno) . Upraveno 10. duben 2016 uživatelem Balachar Citovat
Balachar Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Nazdar Klubáci, skúste mi k tomuto napísať nejaký názor, Ferino mal asi na mysli tyčku riadenia, ale toho je tá hrebeňovka v riadení a to je jeden kus v celku a ten nemá ako vypadnúť. Mal by som sa znepokojovať kvoli takto odlomenému kúsku z obruby? Servo olej sa nestráca a z riadenia netečie. Ďakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.