Guest S.Tomas Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Zdravím, jsem tady čerstvý. Mám 307 sw a chtěl bych u něj vyměnit hlavici řadící páky za nějakou \"tunningovou\" ale mám řazení spátečky přes kroužek. Předpokládám, že tam nenamontuju jakýkoliv typ se mi zamane... Má někdo obdobné zkušenosti? Eventuelně můžete sem někdo dát odkaz na hlavice, které by tam pasovaly? Díky moc... Citovat
orlicky.michal Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 ja s tým skúsenosť nemám ale tak skús sa spýtať nejakého mechanika alebo keď tak ešte renaulty mávajú krúžky tak niekoho kto to riešil na renaulte .. ale ak nie je ten krúžok spojený s tou guľou tak si myslím že by to malo ísť Citovat
Návštěvník Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Zdravim Nejakou radu bych mel zkus tady .Delaji to i z krozkem pro zpatecku .A muzes vybirat dle libosti. http://podsvicene-paky.cz/home [upravil dne 21/1/14 08:52 od tomdlouhan] [upravil dne 21/1/14 13:51 od tomdlouhan] Citovat
Charlie 607 Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Já teď sundaval hlavici v 607 a s kroužkem spolená není, vše funguje i bez hlavice. A vyndavá se jen vytažením (silou) nahoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.