Návštěvník Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Již jsem tam byl loni,ale určitě jsem plno míst nenavštívil.Budu rád za každou inspiraci.Letos bych chtěl chopok a demenovskou.Předem děkuji za každý dobrý tip i na pořádný dlabanec a hlavně mám 3.děti,takže i nějakou aktivitu. Citovat
PACHO Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Najlacnejšia a najlepšia pica je v StoShop. 2,99€. Dobry výber a obsluha, Pod šibenicou v Palúdzke (parkuje sa vo dvore). Dobrý je Červený kút v Kráľovéj Lehote. Choď na PVE Čierny Váh, buď bicyklom, alebo peši a zobrať si korčule. Výhľad na 3/4 slovenska. Celé V Tatry, Kráľova hoľa .... Nevynechaj Lipt. Ján, kaďu, je to zadarmo, a stráviš tam príjemne popoludnie, Jánska dolina s jaskynňou. Keď kúpanie, tak radšej Bešeňová. Tatralandia je moc \"umelá\". Pribilina, Múzeum slovenskej dediny, s vláčikom. Kvačianska dolina Mlyny. , oplatí sa navštíviť súkromný pivovar, fajn strava, trocha drahé. Ak sa Ti chce prejdi cez Huty (fajn cesta so serpentínami) na Oravu. Zuberec Spálena. Taktiež múzeum slov dediny (natáčaná 1000ročná včela) Na okúpanie Oravice. Nezabudnúť ísť na Žiarsku chatu s cintorínom obetí záp. Tatier. Ak máš chuť preisť cez smutné sedlo na Oravskú stranu do Spálenej. Pozor je to dosť náročná túra (neviem aké máš deti) problém je potom sa dostať domou. Ideálne keď sa niekto obetuje a na druhej strane čaká autom. V Pavčinej Lehote je letná bobová dráha. (vstup do Dem.)Pri túrach pozor na medvede. Neviem čo Ťa konkrétne zaujíma, daj vedieť, možna ma ešte niečo napadne. Citovat
Návštěvník Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 fíha to je plán tak na měsíc,stopshop znám pica super,.Určitě něco z toho co jsi uvedl využiji Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 kdy jedeš?tatralandii doporučuju,Bešenova nam přišla taková malá a je to +- stejně drahý jako Tatralandie... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.