Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 niesom proti ipad, ale cenovo vyhodnejsi je android, za aplikacie pre iOS sa viacej plati ako u andrioidu kde je podstatne vacsie mnozstvo aplikacii k dispozicii zadarmo... rozmysli si to dobre, ja by som do ipadu nesiel proste iOS si necha vsetko zaplatit... taky rozdiel v kvalite tam zas nebude, vsetko je na jednej urovni.
h4wk3y Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 a jeste ty dardy za prislusenstvi k iPadu ...
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ještě k tomu servisu Apple a záruce...: tady jsou autorizáky pro iPady: ITS AKCIOVA SPOLECNOST VINOHRADSKA 184 130 52 PRAHA 3 iPadMaciPodApple TV 2 DIRECTCOM S.R.O. LISABONSKA 799, BUSINESS CENTRUM 19900 PRAHA 9 iPadMaciPodApple TV 3 CESKY SERVIS A.S. BARRANDOVA 409 143 00 PRAGUE 4 iPadMaciPodApple TV 4 VSP DATA, A.S. UDOLNI 2188 39064 TABOR
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Marcel00: to co jsi napsal je HOVADINA,víc to nekomentuju;) h4wk3y : mmm to je fakt...zato u Androidu jsi rád za VŮBEC nějaké příslušenství...a zrovna když něco chceš/potřebuješ a dal bys za to cokoli...a ono to vůbec není k mání..TO je teprve k nasrání...
h4wk3y Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 tak ja mam k tomu vse, co potrebuju.... Za to, kdyz si koupim teda k Macbooku origo prechodku z display portu na VGA a vzdy mi vydrzi tak max pul roku, to je kvalitka ... A kdyz si pak koupim cinu z eBaye, tak mi uz drzi 2 roky .... Asi tak origo apple prislusku ...
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 to Mohy: sa zobud prosimta, evidentne si zaryty apple-ista. s androidmi pracujem asi 3 roky a vidim ze ti chyba hodne informacii... co sa prislusenstva tyka neviem ake by si potreboval, nabijacky? puzdra? alebo co prosimta? vsetko kupis za smiesne peniaze... skoda toto komentovat... [upravil dne 8/7/13 15:49 od Marcel00]
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 no jo,ale máš alternativu;) K androidu toho prislusenství je pomálu a alternativ moc není... o to jde víš? ale nechci se dohadovat, jde o prd:papa A není to muj boj a já nevybírám. Jen to prodávám a vidím. Ale nepotrbeuju tu ze sebe dělat vola a dělat \'(jak někdo napsal) Apple agitačku...
Goldinka Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 mě přijde, že tohle je akorát flamík mezi appleři a neappleři... Osobně bych do apple taky nešla, protože se tam zbytečně přeplácí značka. Jako netvrdim, že sem s wp8 nešlápla vedle, nicméně když mi dá teď někdo na výběr mezi android, apple a win, tak jdu jedině do androida. Nejen aplikace, ale i samotné stroje jsou finančně dostupnější, pokud teda člověk nechce třeba tablet nebo telefon na splátky
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Mohy zacni sa zaujimat o andriod a zistis ze budes hodne prekvapeny... svet sa netoci len okolo Apple. Zatial si nic konstruktivne nenapisal ze preco nie android a o akom prislusenstve a ich alternativach ktorach pomaly je menej a menej si rozpraval... [upravil dne 8/7/13 15:55 od Marcel00]
h4wk3y Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Jinak ano, alternativa... Android - microUSB, ktere se kazdemu vali po stole - fotaky, mobily, vsechno prislusko okolo PC... Apple - 30 PIN nebo Lightning - slesl \"Apple only\" konektor... Priklad na autonabijeckach - Android se mi nabiji z JAKEKOLIV, Apple - kdyz uz teda nahodou mam s sebou kabel, tak vykrikne u 80% nabijecek \"Nepodporovane zarizeni\" a proste se nenabije... To same u jakychkoliv neorigo elektronickych prislusenstvich - u Applu na jednom FW ti nejaky stojanek z eBaye jede a po dalsim updatu FW (za mesic) ti nejede, protoze to zase nejak omezili a uz zase mas jen stojanek na okrasu... A to si nevymyslim, iPhone jsem mel nejakou tu dobu a vim jak to chodi... u Androidu se mi jeste nestalo, aby nejaky Cina kablik, kolebka, redukce, dock, mikrofon ci cokoliv nechodilo... u Applu vzdy vse jede, kdyz je to uplne nove a jakmile prijde update FW, tak uz to nejde... Perlicka Mel jsem iPhone (3GS) v dobe, kdy byl novy FW 3.1.2 - revoluce jako blazen - a v te dobe se na eBayi objevil pekny bily stojanek - nabijeni, Line Out a mel dokonce dalkove ovladani! za 7 dolacu(coz je na eBayi majland )... No a samozrejme, nez mi stojanek dosel, tak to trvalo, byl bozi, dalkac fungoval skvele, ale za par dni uz prislo 3.1.3 a najednou cely stojanek byl \"Nepodporovane prislusenstvi\" a hotovo - cinan prisel na to, ze staci na jeden pin dat odpurek, hodnotu uz z hlavy nevim, ale stejne uz chodilo jen nabijeni a Line Out, ale ovladac uz ne.... Proste Apple jsou parchanti a vsechno silene omezuji... A origo prislusenstvi obcas neni tak kvalitni, jak by melo cene odpovidat... Ono staci porovnat cenu lightning/microUSB kabelu i na eBayi... [upravil dne 8/7/13 16:09 od h4wk3y]
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 presne tak... ja len k iphone doplnim, ze svagrova ma iphone tusim 4-ku a neboli sme schopny poslat cez bluetooth prave odfotenu fotografiu na ine mobilne zariadenie... proste moznost odoslat cez BT tam nebola... tak snad mohy poradi ako na to... jedine cez email sa dalo... [upravil dne 8/7/13 16:02 od Marcel00]
h4wk3y Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 jo Marceli, tedka znama dostala taky pracovni iP4S... po nejake obycejne Nokii... A za mnou prisla, abych ji prenesl kontakty a celkove telefon nastavil.... Musim rict, ze vytahnout kontakty z Nokie bla parada (primo aplikacka v nokii nahrala *.vcf na kartu a v kompu jsem to mel hned)... ale dostat je do iPhonu, to byl boj .... Nehlede na to, ze kdyz jsem je tam dostal, tak soubor .vcf iPhone odmital :D .... jsem ji s tim malem hodil o zem
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 iOS je prilis izolovany segment, ktory sa uplne vyhyba standardizacii, a pouziva svoje vlastne specifika nezamenitelne a neakceptovatelne inymi zariadeniami. je to tragedia... kedze sa jedna o vyrobok specifickeho kontinentu tak sa ani nedivim, takyto produkt nieje urceny pre europana. ved maju aj vlastne jednotky velicin (mile, F, atd...) ono je to v poriadku, no ale nevidim potom dovod taketo zariadenie pouzivat, ktore nieje kompatibilne s tym co sa v europe bezne pouziva...
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ano jelikož to je neorigo prislusenství..v tom je problem;) ale opravdu tu nechci delat agitačku apple nemam to zapotrebi, jak rikam nevybiram já. už se asi nebudu vyjadřovat , jen ještě: Marcel: no k marketu: apple market má STÁLE víc aplikací než play store, a vsechny (99%) jsou programovaný tak že fungují, 1% odpadu.. je to díky Apple kontrole než to pustí na market. U playstore to funguje jinak a odpadu je o dost víc-> díky otevrenosti systemu... Nebo ani v tomhle nemám pravdu? Mmmm nevíim kdo je zaslepený fun systemu:P:D Jooo a k cenám: to je další krávovina, nedá se urcit kde je víc aplikací zadarmo a kde jsou levnější....odkud pramení tato tvá informace? (mimochodem dost zavádějící) A prečo nie android: ok shrnme si body se kteryma stejně nebudeš souhlasit ale jsou to \"ne fun\" body, prostě povšechný a REÁLNÝ. a) android v JAKEMkoli zarizeni laguje. Někde víc někde mín...ale ano! Jsou lidi co o tom ani nevědí páč neznají \"něco svižnějšího\" \"bez lagu\" , tak to ani nepoznaji. Tim nerikam ze se to nedá pouzivat! b) jde li o tablety, už tu zazněla možná nekompatibilita s čínou , osvědčenější značky tento problém nemají (samsung, toshiba, acer, apple..etc..) c) aby tablet byl výkonově na výši a nezastaral (jak je zde požadováno) tak to musí být hiend zarizeni.....a tomu odpovídá cena! d) navaduje na c) -> problém androidu (pro mě) je zastarávání (primárně) HW ... vývoj jde dopredu sileně rychle. (viz topmodely samsungu řady S. Od prodeje S2 po současnou S4 je to 1 a 3/4 roku. To je cca pulroku na jeden topmodel!) V první řadě mi jde o MORÁLNÍ zastarání, páč samozřejmě přístroj nevyhodím žejo... ale koupim železo za 15 000 a za pulroku má nástupce? toho bohdá nebude... když si na něco vzpomenu, prispevek doplním ad ty vaše prispěvky než sem tohle odeslal: ja osobně sem něco pres BT posilal naposledy na stredni, nějak pro to nemam vyuzití, nicméně po stažení aplikace z marketu i toto funguje: tudiz jen vaše neznalost, ne neschopnost systemu! ad kontakty: i to lze poměrně jednoduše, opět neznalost.Učený z nebe nespadl ale kdyz něco neumim (a ono to evidentně musí jít) tak to asi nebude chyba zarizeni, žejo... EDIT: At je to korektní, tak proc ne Apple? a) je to kurevsky drahé. b) .........? dyk, je to drahé more... [upravil dne 8/7/13 19:45 od Mohy]
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 iOS je prilis izolovany segment, ktory sa uplne vyhyba standardizacii, a pouziva svoje vlastne specifika nezamenitelne a neakceptovatelne inymi zariadeniami. je to tragedia... kedze sa jedna o vyrobok specifickeho kontinentu tak sa ani nedivim, takyto produkt nieje urceny pre europana. ved maju aj vlastne jednotky velicin (mile, F, atd...) ono je to v poriadku, no ale nevidim potom dovod taketo zariadenie pouzivat, ktore nieje kompatibilne s tym co sa v europe bezne pouziva... :o člověče tebe chci poznat osobně übertrotel... Omlouvám se a rozhodně to neber osobně... ale že někdo jde vlastní cestou..jediné co je na Apple jiného jsou porty a OS...ale jine jsou i wokna,linux to nelze mít za závadu. Že by iOS byl s něčím nekompatibilní? to snad ne... BTW ta tvoje standardizace je tu rok a něco;) Předtím měli výrobci své konektory.. [upravil dne 8/7/13 15:31 od Mohy] [upravil dne 8/7/13 15:34 od Mohy]
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 :o člověče tebe chci poznat osobně übertrotel... Omlouvám se a rozhodně to neber osobně... übertrotel s tebou skoda debatovat, ani sa nedivim ze si uz dostal BAN... mozes dostat dalsi... tak krot svoje vasne...
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 to tě nemělo urazit a také jsem se hned omlouval..jen to popisovalo mé pocity snad uplně nejvíc. Cítíš li se uražen tak se opětovně omlouvám.. ale prostě na základě vaší neznalosti píšete o něčem že je to krám...a to mě nakrklo... Jinak vyhrožovat BANem...nevím nepatrim mezi lidi co je pro ně toto forum centrem světa. Tudíž ani svět se mi nezboří Je to dětinský. Si za chvíli tady budeme vykat ne?
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ten kto takto prezentuje nazory nema u mna relevantnu hodnotu... vot vsjo, nehodlam dalej na tuto temu s tebou pokracovat. si zaujaty jak iOvce ja rikam furt že android je s.r.a.č.k.a a nikdy bych si to nekoupil vlakno sa unieslo uplne niekam inam, dotycny nech si kupi co chce, kazdy mu poradil.
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ten kto takto prezentuje nazory nema u mna relevantnu hodnotu... vot vsjo, nehodlam dalej na tuto temu s tebou pokracovat. si zaujaty jak iOvce ja rikam furt že android je s.r.a.č.k.a a nikdy bych si to nekoupil vlakno sa unieslo uplne niekam inam, dotycny nech si kupi co chce, kazdy mu poradil. to je poněkud vytrzteny z kontextu a bylo to míněný ve srandě...androidy jsem měl.. a používám to v práci.
Recommended Posts