groollcz Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Zdravím, jedu si o víkendu pro pěkné páté dveře na mého pegota, jsou kompletní a ještě namontované na autě a tak mne zajimá jak je odpojit od auta aniž bych je musel celé rozebrat a vymotat elektro. jsou tam nějaké konektory k rozpojení? Nikdy jsem je dole neměl a všude se prodávají dveře bez elektroinstalace. Tuším že do dveří vedou z obou stran dvě manžetky se svazky kabelů, pokud by se to muselo vymotat, je dobré na něco dát bacha? Díky za odpovědi. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Když sundáš boční plasty tak tam jsou konektory ,stačí rozebrat a pak přes pruchodku vyndat,bude to viset na dveřích Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 pak ještě rozpojit tu hadičku na ostřikovaní zadního okna ,ale to nemám fotku ,nejsem si jist zda to pujde asi spodem horní plast se sundá a měla by tam býti spojka na hadičce Citovat
groollcz Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 super, přesně tohle jsem potřeboval, díky moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.