Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nech si někoho at ti koukne na vstřiky,taky mi to trochu dělalo za malejch otáček když jsem nastartoval za studena,ale když se totrochu zahřálo tak to přestalo občas při vyhození rychlosti z kopce,po vyměnění vstřiků je to hodně lepší,motor klidnější

Odesláno

ešte jeden dotaz. Keď brzdím motorom a keď znova pridám tak to trhne. Nieje to také plynulé. Proste to trhne. Niekedy sa mi zdá že aj ked idem cca - 80-90km/h a pribrzdím motorom pri opatovnom jemnom zošlapnutí plynu, začne motor skákať. Neviem si pomoct ale ako keby nemal naftu alebo vzduch, neviem.

Ďalej sa chcem spýtať či je normálne že keď vytiahnem kábel od váhy vzduchu motor ide stále rovnako. Žiadna zmena zvuku motora, proste nič, ako keby to ani nefungovalo.

Včera som išiel z práce po meste s vytiahnutám káblom a motor šiel normálne. Mal aj normálne zrýchlenie proste žiadna zmena.

Je to normálne?

Odesláno

Taky mi to takhle zatrhává při lehkém přidaní plynu, a jen takovém dostrkování do jízdy to zacukává ,ale ne nijak brutálně.Štve mě to.Motor prostě jako zaváhá.Pod plným plynem nic to jede jak šlak,na volnoběh tak jde krásně stabilně.Už někdo ví co to dělá a co stím.Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...