Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, viete mi prosim poradit , co a kolko naliat do mojho P308 , 1.6 HDI 66 kw bez FAP ... ?

Idem si to dat vymenit spolu s brzdami a material kupujem ja v AK na nasu zlavu :-) len stym olejom by som rad poradil takze aku znacku oleja tam dat ? (viskozita zrejme 5W30) a kolko toho kupit ? 5L alebo 4x 1 L ?

Ps. pozeral som trochu ceny, tak nerozumiem tomu, prosim vysvetlite mi niekto, ako moze stat 1L oleja cca 10,-€ a ta ista znacka , 5L okolo 60,-€ ... To uz nikto nechce uchranit nasu matku prirodu ?:bojim

Dakujem

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte,som tu nový a chcel by som Vás poprosiť o radu ohladne oleja do 1,6 HDi 80kW s DPF. Podla všetkého,čo som čítal ,by tam mal ísť 5W-30 a to som aj dal,ale od tejto výmeny,mám problém: po dlhšej jazde a poriadnom zohriatí motora sa mi stáva,že pri vyradení na dojazd sa mi rozsvieti kontrolka mazania a svieti cca 10-15 sek. Nemám z toho dobrý pocit a ešte asi dosť podstatné je,že predošlí majitel tam lial 10W-40. Ďakujem.

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...