Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 žena : \"Tak jsem byla u kadeřníka a kosmetičky\" manžel: \"JO? A NA KDY TĚ OBJEDNALI ?\" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
ChodeC Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" tak na takove veci mame kazdy vlastni kasu, takze moje odpoved by byla asi jasna Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr žena : \"Tak jsem byla u kadeřníka a kosmetičky\" manžel: \"JO? A NA KDY TĚ OBJEDNALI ?\" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Od tebe co veta to perla:super:super:super:super:super:super Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 ...ti chlapi se tou svatbou tak nějak úplně zkazí, nepřijde vám to? :aut:D :D Citovat
ChodeC Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka ...ti chlapi se tou svatbou tak nějak úplně zkazí, nepřijde vám to? :aut:D :D ne, ja jsem zkazenej uz pred svatbou Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 taky si myslim ze vetsina je zakzenejch uz pred svatbou\":D:D:D:D:D:D: a posvatbe se v tom jen utvrdili:D Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: ChodeC Původně zaslal: Netopýrka hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" tak na takove veci mame kazdy vlastni kasu, takze moje odpoved by byla asi jasna :D:D njn...já si sama peru, sama žehlím, sama nakupuju, takže taky vyřešeno... ale když je někdo kousavej, umím to hezky vrátit zpátky Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor taky si myslim ze vetsina je zakzenejch uz pred svatbou\":D:D:D:D:D:D: a posvatbe se v tom jen utvrdili:D Tohleto si vytisknu jako veřejný přiznání :D:D Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Tak ja nevim jak to maj:D jen si to myslim ze:D Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Treba ja zkazenej nejsem:D:D:D:D:D:D Teda doufam v to:D Citovat
ChodeC Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka :D:D njn...já si sama peru, sama žehlím, sama nakupuju, takže taky vyřešeno... ale když je někdo kousavej, umím to hezky vrátit zpátky no nakupujem spolecne (ridim), do ostatnich veci se nepletu, protoze jim nerozumim (a ani nechci). Nahodou, dnes jsem dostal jasny prikaz zalezt k PC a neplest se ji pod ruky (totalni uklid celeho bytu) :D Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Jdu chrupat a budu online zas až příští rok Takže dobrou, hezky oslavte Silvestra a nezlobte polovičky Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka Jdu chrupat a budu online zas až příští rok Takže dobrou, hezky oslavte Silvestra a nezlobte polovičky Tobe taky krasny silvestr:) Citovat
ChodeC Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 gn a zlobit je neprestanem, ony si taky pauzu nedaji Citovat
.mycTD Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka Jdu chrápat a ... netopyr... v noci nespi... Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: Netopýrka Jdu chrápat a ... netopyr... v noci nespi... Ten nas asi jo...:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Whitetiger Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" ...a vypadala bych asi takhle: [upravil dne 29/12/08 Netopýrka] no tak tomu by som urcite neodolal. Citovat
jarajarda Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: Whitetiger Původně zaslal: Netopýrka hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" ...a vypadala bych asi takhle: [upravil dne 29/12/08 Netopýrka] no tak tomu by som urcite neodolal. Snad každá ženská se dokáže podívat:D Citovat
Whitetiger Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 no - ved to - a povedz potom nie! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.