Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" :D

tak na takove veci mame kazdy vlastni kasu, takze moje odpoved by byla asi jasna :P

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

žena : \"Tak jsem byla u kadeřníka a kosmetičky\"

manžel: \"JO? A NA KDY TĚ OBJEDNALI ?\"

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Od tebe co veta to perla:super:super:super:super:super:super

Odesláno

:aut ...ti chlapi se tou svatbou tak nějak úplně zkazí, nepřijde vám to? :aut:aut:D :D :D

ne, ja jsem zkazenej uz pred svatbou :aut

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

hehe.... to já bych hned zesmutnila a řekla \"Jo, srazily, miláčku, a ještě ty nové džíny a pak dvoje do práce...MŮŽU SI KOUPIT NOVÝ???\" :D

tak na takove veci mame kazdy vlastni kasu, takze moje odpoved by byla asi jasna :P

:D:D:D njn...já si sama peru, sama žehlím, sama nakupuju, takže taky vyřešeno... ale když je někdo kousavej, umím to hezky vrátit zpátky :D

Odesláno

:D:D:D njn...já si sama peru, sama žehlím, sama nakupuju, takže taky vyřešeno... ale když je někdo kousavej, umím to hezky vrátit zpátky :D

no nakupujem spolecne (ridim), do ostatnich veci se nepletu, protoze jim nerozumim (a ani nechci).

Nahodou, dnes jsem dostal jasny prikaz zalezt k PC a neplest se ji pod ruky (totalni uklid celeho bytu) :D :D

Odesláno

...a vypadala bych asi takhle:

shrek2_wp03800.jpg

[upravil dne 29/12/08 Netopýrka]

no tak tomu by som urcite neodolal.:D

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

...a vypadala bych asi takhle:

[upravil dne 29/12/08 Netopýrka]

no tak tomu by som urcite neodolal.:D

Snad každá ženská se dokáže podívat:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...