Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no uvazuju to presunout na posledni tyden v srpnu, ale serou me pak ty sileny kolony.... no a taky preci jen jeste nevime, jestli takovou cestu zvladneme ;)

Odesláno
20.-27.7. jedem s přítelkyní,ale nvm kde budeme,na chvíli se zastavíme na Makarskou a pak asi porazíme do Dubrovníku. A jedem koktou :D

Škoda, leda by jste se zastavili až by jste jeli zpět. Budeme muset s Eltonem vymyslet den, místo a čas, kde se sejdeme s ostatními. Jinak myslím, že budeme v kontaktu :D mě osobně kokta nevadí. Jedna jede s námi taky :P

Odesláno
no uvazuju to presunout na posledni tyden v srpnu, ale serou me pak ty sileny kolony.... no a taky preci jen jeste nevime, jestli takovou cestu zvladneme ;)

Tak do konce srpna tam nebudu, i když bych rád :D S námi též jede jedna nastávající mamina, toho času v pátém měsíci. :papa

Odesláno

Chlapi rozmyslam nad Promajnou, alebo Podgorou. Bol niekto na oboch miestach? Neboli sme ani na jednom, no kamosi nam radia obe a nevieme si vybrat. Dva roky po sebe sme boli v Biograd na Moru a chceme zmenu. Dik za info. Ideme od 5.8 do 15.8.

Odesláno

Byl jsem v obou destinacích, Podgora je větší, rušnější. Promajna je opak, menší vesnice, kde je klid. Osobně mám radši klid, než poslouchat řvoucí Němce :D

Odesláno

Osobně už jedu po třetí do Podgory a spokojenost...a zas tak hlučně tam není jezdím pravidelně konec srpna začátek září a spokojenost.

Odesláno

ja jezdim Drasnica mam vyborny kontakt na super apartman aspon pro nas. dve loznice obyvak kuchyn terasa s vyhledem na more a terasa s grilem. nebo pak Slano

Odesláno

:super Paráda, další člen. Už bychom měli vymyslet místo, den a čas pro pokec. Hlavně kvůli těm, co budou dál. S Eltonem se určitě uvidíme častěji. :D

[upravil dne 6/7/13 06:21 od radim.1008]

Odesláno

Ok, číslo od eltona už mám :) Jinak nápad se společnou večeří není vůbec špatný. Takže se domluvíme na kdy? Sraz bych dal na nějakém dobře najdutelném místě a poté se přemístil do restaurace. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...