rocko3 Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Zdravim Pezotaci.Tak pisem tu znovu o radu alebo pomoc.Dnes rano som zrazil zajaca(kurva chlpata) a po mensej obhliadke som nic vazne nevidel.Az som isiel poobede z prace pustil klimu a vtom to zacalo.Rachot buchot a triaslo mi cele auto.Doma som na to lepsie pozrel a skoro ma trafil slak.Nasiel som rozbity jeden ventilator a cely jeho drziak,ohnuty chladic na klimu a ako keby toho nebolo dost tak aj odtrhnuty drziak na chladici.Please help ak stym ma niekto skusenosti alebo vie zohnat nejake lacnejsie diely tak vam budem neskutocne zaviazany. Citovat
Lubo181 Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Ked si od Skalici tak v Nitre je jedno vrakovisko tam maju vsetko a za dobre ceny posielaju to aj kurierom plus bazos.sk a rozne inzertne stranky urcite nieco najdes ale hlavne si pozri ceny novych dielov aby sa ti to aj oplatilo Citovat
rocko3 Odesláno 20. červen 2013 Autor Odesláno 20. červen 2013 No pozeral som na nove diely a musim povedat ze komplet sahara stoji na autokelly pekne prachy 442evri :-( Citovat
MikeBB Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Sahara na vrakáči cca 50€, prestaň púšťať klímu, otvor okná a motor nechaj chladiť náporom vzduchu Citovat
rocko3 Odesláno 20. červen 2013 Autor Odesláno 20. červen 2013 Mike to uz robim ale je to dost zle ked cestujes autom kazdy den 90km do prace a 90 z prace bez klimy.A este otazka ak mam ohnuty chladic na klimu a ventilator nebude uplne na chladici ci to nebude robit nejaku galibu. Citovat
Lubo181 Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 Autonovotny Banovce nad B. a pri bratislave je nejaky velky vrakac kupoval som z tamat prevodovu ta 130 € a dobra je kurier do SNV vysiel 10 eur co je mi sum a fuk len popozeraj po nete. Autokelly ma drahe veci pozri DS auto alebo skoc do najblizsich autosuciastok nech nieco pozrie. Plasty sa dobre lepia epoxidom ked sa ovsem daju poskladat a pozliepat aspon docasu Citovat
MikeBB Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Lepť vrtulu je naozaj len dočasné riešenie, tým že na jednej strane pridáš materiál tak bude nevyvážená a môžu sa ti rozsypať ložiská na motorčeku. Plus ak zle namiešaš epoxy tak to nebude ani držať. Citovat
Lubo181 Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Lepť vrtulu je naozaj len dočasné riešenie, tým že na jednej strane pridáš materiál tak bude nevyvážená a môžu sa ti rozsypať ložiská na motorčeku. Plus ak zle namiešaš epoxy tak to nebude ani držať. Dobre ako nemyslel som vrtulu ale drziak ram a tieto veci docasne to poriesit a hladat nieco na nete z jazdenky alebo tak Citovat
rocko3 Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 no zatial nic lepit nebudem ved niesu take tepla ale musim to vymenit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.