bubakkaja Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Pánové sice to není Peugeot ale Das Auto - Audi S4 4.2 a přestalo jít servo.Vytáhl jsem ho ven a bylo vydřené pod těma plochama kde se vysunujou lopatky.Tudíž netlačilo.Koupil jsem nové za 18000,-,namontoval nalil olej.Nastartoval ale strašně moc to tlačí zpátky do nádobky.I když netočím tlačí.Tlačí to tak moc že to po jednom dnu vyhodí všechno přes nádobku ven.Myslel jsem že je ucpaný šroub na servu z těch pilin z minuléhoi serva ale vytáhl jsem ho z řízení a ucpaný není.Je nějaký ventil přímo v řízení.Jsem už zoufalý.Nové servo bude určitě 30000,- Citovat
bubakkaja Odesláno 22. červen 2013 Autor Odesláno 22. červen 2013 Nikdo jste se s tím nesetkal? Citovat
Guest servisman Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 dával jsi tam to samé čerpadlo ? Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 každé servo má obtokový ventil--při plném rejdu kol propouští olej, aby mohl kolovat v systému (ventil je ve funkci jen v plném rejdu, jinak je zavřený), většinou je i slyšet , jak olej v plném rejdu prochází ventilem, bývá to kulička přes pružinu...,jak to má Audi nevím Citovat
bubakkaja Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Servo je nové - psal jsem to,stálo 18.Ten šroub s tím ventilem je na trubce která vede do řízení.Kontroloval jsem ho a vypadá Ok.Myslel jsem že bude ucpaný z těch hliníkových pilin z toho prvního serva ale nee.On bude asi přepouštěcí ventil v řízení.Jde o to že pokud to řízení vytáhnu jestli ho někdo dokáže rozebrat - zrepasovat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.