Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám 307SW r.2005 2l benzín. Při prvním nastartování a asi 15 minutové jízdě ventilátor jel v pohodě a po 10 minutové pauze jsem opět nastartoval a rozjel se mě ventilátor naplno. Zkoušel jsem ho vypnout, ale stejně jel na plno a fučel na mě horký vzduch z venku. Nevíte někdo čím to může být že ventilátor fučí naplno a nelze rychlost nijak ovládat? Dnes bylo venku 38 stupňů, mám strach že se něco rozpeklo. Děkuji předem za každou radu.

Odesláno

hej, len som chcel zistit ci tam mas tie tranzistory. Manualna klima rezistory. Ano, robi to aj pri vypnutej klime. Je o ovladanie ventilatora. Ked rachnu tie trandaky tak to vacsinou ide na plno.

post-16367-14109631896318_thumb.jpg

Odesláno

Aha, já jedu příští týden do peugeotu na výměnu hadice od chlazení, tak to snad spraví rychle a snad ne za moc velkou cenu.

Dík

Odesláno

no obavam sa ze samotny modul opravovat nebudu. V tom lepsom pripade ti ponuknu novy modul, v tom horsom cely ventilator. Ale urcite daj vediet ako si dopadol.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mě řekli že bude chtít v nejlepším přehrát BSI jednotku a v tom horším případě vyměnit. Už jsem psal do Peugeotu kde jsem to koupil, protože to mám ještě v záruce, tak tam jedu ve středu.

Odesláno

V servise kde jsem to koupil mě řekli že to jsou nějaké čidla a ukazoval i ten tranzistor. Bylo tam více much, ty opraví v rámci záruky, jako motorek od stěrače a ty čidla celkem mě uznají částku kolem 6000kč bez práce, zbytek si musím hradit sám. A to je klimoška, prý je tam malá dírka a ta se mohla stát i mě. Budiž bez klimošky to jde. Na 306 jsem ji nepoužíval. Pak je ten regulace ventilátoru to mě vyjde bez pár korun na 1000kč to taky jde.Zbytek jak jsem psal mě zaplatí. 29.7 budu moudřejší to tam jedu na tu opravu.

Odesláno

vv tom ovladani regulacie ventilatora zvykne blbnut tepelna poistka ktora je pod jednym z tyz tranzistorov. No v kazdom pripade nech to daju do poriadku aby si to mohol na plno vyuzivat. A daj vediet ako si dopadol :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...