Dundy24 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 zdravim. niekde v oblasti alternatora, klinoveho remena vychadza bzucanie. zvuk reaguje/meni sa pri otacani volantom, teda na zaklade toho si myslim ze je nieco so servom. zvuk je ustaleny po cely cas od nastartovania, ked auto stoji tak je pocut zmenu pri otacani s volantom. Mimo to mi posilovac funguje spravne, ziadne zasekavanie ani nic, ide plynule. Co to moze byt? Olej je tesne nad Maximom teda nechyba .... + pri vytoceni volantu na doraz zaznie taky divny hlasny \"ton\" - neviem identifikovat ci je to zabzucanie, ci zapipanie ale jednoducho hlasne zahlasenie ze som na doraze moze to byt vsetko odchadzajucim servom? Jeden mechanik z citroenu mi povedal ze to moze byt tym ze je kusok viac olej a piest serva ma ventil ktory sa pri doraze otvori a ten zvuk je len vytlacany vzduch mimo piest ci co.... Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 ten mechanik má pravdu--zvuk vychází z obtokového ventilu serva, většinou se ten zvuk objeví jen při vytočení volantu nadoraz (do plného rejdu), kdy tento ventil naplno propustí olej v servu, aby mohl kolovat v soustavě není to závada, nevšímej si toho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.