Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ventily Mi16 - Help Me

Recommended Posts

Guest Tomáš1
Odesláno

Mi16 má hydraulicky stavěný ventily je to tak? A tak se ptám jestli je nutné ventily kontrolovat, seřizovat a jinak hlídat. Je tam hydraulika z čeho je plněná??? A drobnost na závěr je rozdílný odpor mezi spojkou Mi16,Gti oproti standartním 405kám???

Odesláno

Mi16 má hydraulicky vymezení vůle ventilů.Tím pádem tyto vůle nijak neseřídíš.Olej není hydraulický, ale motorový a bere se přímo z motoru.Tento systém je bezůdržbový.A ohledně spojky.Mi má větší přítlak než klasická 405.

Guest Masinka
Odesláno

K te spojce:

XU9J4 a XUD7TE maji prumer lamely 215 mm a pritlak pritlacneho kotouce je 4850 N

XU52C, XU92C, XU9J2, XUD9A maji prumer lamely 200 mm pritlak pritlacneho kotouce 4250 N

TU3, TU3A maji prumer lamely 180 mm, a pritlak pritlacneho kotouce 3300 N.

Jinak tloustka lamely je u vsech modelu zhruba 7,7 mm a vsechny maji 6 pruzin.

kdyz jsem byl u Vostika, tak jsme po sluchu zjistili, ze mi jeden ventil klepe, ale ted uz to nedela, asi mam malo oleje :o

Odesláno

Voštík: Já si myslím že legálně 205 s Mi motorem nepředěláš.Toto auto se nikdy s takovým motorem nedělalo, aspoň si to myslím.Když nepočítám 205 T16.

Guest Tomáš1
Odesláno

Mašinko ventily na Mi16 jsou velice jemně slyšet ale jen velice jemně a prý je to tak v pořádku. Nemám na mysli nějaké brutální bušení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...