Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kluci nemáte někdo stavítko na 206 konkrétně od JOMu / TA ?

Zajímalo by mě, když je matice uplně dole jak je auto vysoké oproti serii.

Nechci snižovat moc max 2cm a bojím se aby to už nebylo hodně

Odesláno

Kup pruziny od weitec so znizenim 35mm a bude to ideal (pozri moje vlakno) inak stavitelny podvozok ma napisane znizenie rozsah :) takze vies o kolko sa ti znizi auto

Odesláno

JOM jsem měl, minimální snížení je 35mm, takže tvůj požadavek 2cm je mimo rozsah.

2 cm nejsou moc, skoro nepoznáš rozdíl :roll Kvůli 2cm jsou to vyhozený peníze :papa

Já jezdil se snížením 70mm, prahy jsou cca 10cm od země a je to tak akorát ;)

Odesláno

Díky Tome !

Mam CC a jak je známo předek je vyšší než, zadek, chci to srovnat do roviny + předek aby byl o půl cm nižší.

Takže těch 35mm bude asi adekvátních :-)

Jinak předešlé CC jsem měl složené také o 70mm, ale už jsem z toho vyrostl a hlavně na těch 16\'\' origo by to bylo komické ;)

Odesláno

Komický by mi to nepřišlo, bylo by to hezčí než těch -35mm... a šel bych ještě níž, vypadá to hezky a s trochou umu a štěstí to může být i dailyna :)

Odesláno

tome?? :D ty máš zníženie 70mm a prahy máš 10cm od zeme?? :) ja mám zníženie 35mm a prah za predným kolkom mám od zeme cca 12cm :) tak mi to nejde do hlavy :D

no jo 16\" su na 206 ideálna velkosť :) tak nevime prečo by to vyzeralo komicky :)

Odesláno

jj, cca 9-10 cm od země. 12 ? z fotek to vypadá tak na 15 minimálně :D .... Ale ne, teď vážně...

Rozdíl ve výšce být může, přítelkyně má podvozek -55mm a byli jsme s autama stejně vysoko ;)

• O 7 měsíců později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

tom_26 -zdar si daval pružiny weitec 35mm na predok a zadok si nechal tak či si aj stym si niečo robil ? a ešte jedna vec daval si tie struny na seriove tlmiče alebo športove ? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...