Wizzard Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 Díky za odkaz na další diskuze - jen mě to utvrdilo v tom, že nejsme jediná. A v servise mi říkali, že prý je to vymačkané těsnění.... Mimochodem, ta se prý snad ani nedělá v replice, takže to stojí cca 2 000 ks. To Neon: Nevím, jestli to bylo na mě - já se ani tak nečertil, jako spíš nestačil vylévat vodu, v tomhle počasí se moc čekat nedá A ty fólie byly děravý s výjímkou dveří u řidiče všechny jako řešeto... Citovat
Bloodeye Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Chlopi, to tato pena na dverach je tam kvoli vode?? Ved voda tecie poza tesnenie okna a vyteka dierkou naspodu (na P206), nie? Citovat
comm Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 ak si si vsimla nad miestom kde mas vodu mas aj dierku v gummenom tesneni a cey tu ti to vyteda to to mam aj ja. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Když auto nestojí úplně vodorovně, fólie brání tomu, aby voda stékala po vnitřku tapecíru a prosakovala dovnitř mezi tapecírem a dveřma. Musí být dobře přilepená ke dvěřím a nesmí být potrhaná, jinak to nefunguje (vlastní zkušenost). Citovat
Bloodeye Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 No pytal som sa preto, lebo ja som tu penu strhal prec, mam tam muziku a akosi uz neostalo miesto... A naposledy mi dost zblnkala voda niekde, no musim sa pozriet, ci to bolo vo dverach... Inak ale nechapem- na spodu dveri je diera na odtok vody a ta potom odteka pri zavretych dverach rovno dovnutra? Ci to ide cez prahy dolu? No musim sa pozriet a ten igelit tam asi dorobim spat [upravil dne 19.5.2011 10:20 Bloodeye] Citovat
hugo.v.r. Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Voda ze \"dna\" dveří teče těma dírama ven. Ono to ale zároveň stéká po vnitřku tapecíru, zejména když auto stojí šikmo třeba jedněma kolama na obrubníku a podobně. To žbluňkání bude spíš voda v prahu, která nemá kam vytéct když jsou ucpaný odtokový díry na spodku prahu. Citovat
Bloodeye Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 hugo- takze na spodku prahu su tiez diery? Zdalo sa mi,ze to ide z prahov a stavam na obrubnikoch... Takze to musim skotrolovat zo spodu.. Inak moje vytlmene dvere vyzeraju takto, diery su teda zalepene az na tu jednu velku Problem je, ze ta diera oznacena cervenym tam musi byt, aby mali kam hrat repraky... tak teraz neviem ako tam mam dat ten igelit proti vode... [upravil dne 19.5.2011 11:08 Bloodeye] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.