Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Díky za odkaz na další diskuze - jen mě to utvrdilo v tom, že nejsme jediná. A v servise mi říkali, že prý je to vymačkané těsnění...:grr. Mimochodem, ta se prý snad ani nedělá v replice, takže to stojí cca 2 000 ks.

To Neon: Nevím, jestli to bylo na mě - já se ani tak nečertil, jako spíš nestačil vylévat vodu, v tomhle počasí se moc čekat nedá ;)

A ty fólie byly děravý s výjímkou dveří u řidiče všechny jako řešeto...:bojim

• O 3 roky později...
Odesláno

Když auto nestojí úplně vodorovně, fólie brání tomu, aby voda stékala po vnitřku tapecíru a prosakovala dovnitř mezi tapecírem a dveřma.

Musí být dobře přilepená ke dvěřím a nesmí být potrhaná, jinak to nefunguje (vlastní zkušenost).

Odesláno

No pytal som sa preto, lebo ja som tu penu strhal prec, mam tam muziku a akosi uz neostalo miesto... A naposledy mi dost zblnkala voda niekde, no musim sa pozriet, ci to bolo vo dverach...

Inak ale nechapem- na spodu dveri je diera na odtok vody a ta potom odteka pri zavretych dverach rovno dovnutra? :myslim

Ci to ide cez prahy dolu? No musim sa pozriet a ten igelit tam asi dorobim spat

[upravil dne 19.5.2011 10:20 Bloodeye]

Odesláno

Voda ze \"dna\" dveří teče těma dírama ven.

Ono to ale zároveň stéká po vnitřku tapecíru, zejména když auto stojí šikmo třeba jedněma kolama na obrubníku a podobně.

To žbluňkání bude spíš voda v prahu, která nemá kam vytéct když jsou ucpaný odtokový díry na spodku prahu.

Odesláno

hugo- takze na spodku prahu su tiez diery? Zdalo sa mi,ze to ide z prahov a stavam na obrubnikoch... Takze to musim skotrolovat zo spodu..

Inak moje vytlmene dvere vyzeraju takto, diery su teda zalepene az na tu jednu velku

10611866181e65a0445b47245d64dd02b1ba5d90.jpg

Problem je, ze ta diera oznacena cervenym tam musi byt, aby mali kam hrat repraky... tak teraz neviem ako tam mam dat ten igelit proti vode... :myslim

[upravil dne 19.5.2011 11:08 Bloodeye]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...