Andreww Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Pěkně se stím hraješ Jakou klubovou nálepku sháníš? Já mám doma jednu bílou 12cm Citovat
keltik Odesláno 29. červenec 2013 Autor Odesláno 29. červenec 2013 Pěkně se stím hraješ Jakou klubovou nálepku sháníš? Já mám doma jednu bílou 12cm no v podstate mi je to teraz jedno aká by bola.. až keď nahodím nový šat,tak objednám čierne a s tým hraním to len teraz začne..kúpil som druhú 306-ku na diely ..tak sa aj niečo naučím a kopec vecí,čo mne chýba nemusím zháňať kadetade a zbytočne platiť poštovné Citovat
Cinicman Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Hoď mi do SZ adresu a pošlem ti jednu klubovú... Citovat
keltik Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 no fasa..tak sa nám autí nejak rozhodlo štrajkovať,či čo..opäť neštartuje už neviem čo s ním Citovat
keltik Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 tak už asi vieme,kde je pes zakopaný... káble od štartéra boli zhnité..sranda,že na to prišiel až tretí mechanik Citovat
keltik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 tak,aby toho nebolo dosť: odišla aj spínačka..takže na rad príde núdzové riešenie a štartovať sa bude vypínačom Citovat
keltik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 no to hej...ale aká veľká bude,keď už bude všetko fungovať a aj vyzerať to bude k svetu..hádam sa dožijem Citovat
keltik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Andreww: ty že sa trošku dosť vyznáš (vrabce čvirikali ) pojde mi palubka z 306 1,6 r.v. 94 na ten môj vrak?? Citovat
Andreww Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Proč ze mě pořád děláte odborníka? Jelikož se u obou aut jedná o starý model, tak by s přehozením neměl být problém O co přesně se jedná? Jen přistrojovka nebo celá palubka? Citovat
keltik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 chcem prehodiť celú palubovku..sa mi viac páči a je aj zachovalejšia.. dík Citovat
keltik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 tak ju mám konečne a dúfam,že na dlhšie opäť doma gufero,spojka vymenené a spínačka sa nakoniec zohnala druhá a funguje.. takže žiadne štartovanie cez gombík jeden veľký náhradný diel v garáži,tak sa môžem opäť pustiť do nejakých tých kozmetických úprav (mal som aj fotky,ale nechtiac som ich všetky vymazal,tak pofotím ráno) Citovat
keltik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 a mierny topic ... všetka tá smola s autom sa aspoň trošku vrátila.. niekedy sa aj fajčiť oplatí súťaž v LM-kách [upravil dne 1/8/13 21:01 od keltik] Citovat
keltik Odesláno 2. srpen 2013 Autor Odesláno 2. srpen 2013 tak tu je ten môj náhradný diel.. opäť bude čo robiť Citovat
vendelinek Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 to víš,no, se staršíma \"plechovkama\":D se člověk opravdu nenudí,jedno opravíš a za chvíli je zase něco jinýho a furt dokola,s tim už člověk musí tak trochu počítat do předu:) jinak držim pěsti ať si to dobře všechno opravíš a at ti dělá radost:) Citovat
Miko2609 Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Nadhera .... asi som robil chybu ked som te papiere z cigariet vyhadzoval :/ Dobra praca Citovat
keltik Odesláno 2. srpen 2013 Autor Odesláno 2. srpen 2013 vendelinek: dík..posnažím sa ( a radosť mi už robí terazky ) miko: no ja zo začiatku tiež,ale priateľka chcela panvice,tak sme skúsili Citovat
keltik Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 tak sme tam,kde sme boli olej opäť tečie (ževraj vadné gufero nahodili) spínačka asi tiež nie je najlepšia,keďže zas neštartujem..úplná fantázia som zvedavý,kedy sa budem normálne,bez problémov aspoň mesiac v kuse voziť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.