bezdo Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Poprosil by som Vás páni o radu, názor, či mohol sposobovat odtrhnutý mínusový kábel od baterie(z celého zväzku visel asi na 4 drotikoch), Bol to ten ktorý je pripojený od prevodovky na kostru. Odtrhnuty je v spoji na prevodovke. Ide o to, že mi začali lietať otáčky, ale to iba počas jazdy, ak som napr. vyradil boli medzi 1800-2000, ale ako som zastavoval a zastavil, klesli na normál a pekne drzali. Siel som do peugeotu a blblo mu aj pripojenie PC, stale mu vypadavalo spojenie. Kabel som už objednal,(dodavka vo štvrtok, dnes to už nestihol zadat) jedná sa o to či mám hladat dalej do štvrtku inu chybu, alebo to može byť ono. P.S. krokač nový, ked sa mu podarilo pripojiť PC, načítal nove hodnoty krokača, ale potom sa už pripojiť nepodarilo. Dakujem za nazory. [upravil dne 12/6/13 12:33 od bezdo] Citovat
bezdo Odesláno 11. červen 2013 Autor Odesláno 11. červen 2013 Opytam sa jednoduchsie. Ak by sa ten kabel cislo 66 odtrhol uplne,ostal by pripojeny minus pol iba s prevodovkov v bode 65 fungovalo by to? Musi tam byt to ostrenie na karoseriu? Motor je na silentblokoch izolovany,ci? [upravil dne 11/6/13 22:15 od bezdo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.