crazybiker Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Ahoj, mam moc problem. Vcera vecer som dosiel na 206-ke zamkol( s gombikom na kluci) a siel dom.... dnes rano, keby som chcel odist mi auto neotvara(s gombikom) a zamok je asi zaseknuty(zavada peugeotov) auto nereagujen ani na zatvaranie ani na otvaranie. Baterka v DO je dobra... ako by som mohol vozidielko otvorit??, najlepsie SZ(nechcem aby tu boli navody pre lopkarov :-D. *Poobede dobehnem a skusim otvorit kapotu a pozriet baterku v aute... aj ked nemyslim ze bude problem tam... Jedna sa o 206 r.b 2002 3dverak... diky za rady... Citovat
vendelinek Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 to by mne zajímalo,jak se dostaneš na baterku,když ti to nejde odemknout:myslim Citovat
crazybiker Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 dufam ze jednoducho idem to kuknut.... Citovat
ChouLu Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Kapota jde otevřít... musí se šikovně zatáhnout za lanko.. jde to Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 u 206 nejde se dostat do auta pomocí klíčku dveřmi či kufrem ? Citovat
vendelinek Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 a ten klíč si zkoušel s nim hejbat?to zkus nějakym olejíčkem ve spreji prostříkat,třeba se to povolí jestli dveře ve vnitřku nemaji čudlíky na zacvaknutí,tak nevim,jedině jestli by to šlo drátem a pod gumou u okna a zkoušet zatahnout za táhlo:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 tak povídej,co a jak,myslim,že nás bude víc,koho to bude zajímat Citovat
crazybiker Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 hosi, sorry, forum je verejne a davat sem rady ako otvorit autak bez kluca... sak ak by niekedy nekedy potreboval tak mi napiste.... Citovat
ChouLu Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Otevřel jsi auto nebo kapotu? Protože u 206 je oboje do 10 vteřin Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 ani nepsal zda to šlo klíčem či ne ,či pak kapota ..... ono poslední dobou se napíše vyřešeno a ostatní se nedozví nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.