Patrius83 Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Nazdar pani a damy mam jednu otazku, pri studenom starte a zaradeni zpiatocky pomaly cuvam a citim velky odpor a potom buchnutie akoby sa urvala rucna brzda:) a pritom rucka je dole. Potom to uz ide v pohode, ale je to divne, aby to nezvestilo nejaku zavadu. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 pokud jsi měl zabržděno ruční brzdou tak se mi to taky občas projeví.Nezabrzdi a nic se ti ozývat nebude . Citovat
qmysak Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 zadní brzdy konkrétně asi ruční bezda vysypaná a nebo ostává viset třmen máš buben nebo kotoučobuben???mě to dělá taky ruční bzda je v háji tak tam mlátí titra měním za nové ceůý zadek Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 já mám new zadní brzdy a dělalo to taky nejvíce v zimním období. Citovat
Patrius83 Odesláno 7. červen 2013 Autor Odesláno 7. červen 2013 rucnu brzdu vzdy zdvihnem ako pojistku, skusim chvilu teda nebrzdit a uvidim, inak mam bubny zadne ale tie su snad v pohode, co to je ten trmen? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 chtělo by se podívat na celou ruční brzdu--pakny, pružiny,samostav,lanka atd. Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 take jsem to mel... vymenil jsem komplet lanovody rucky a je klid :-D nekde to bylo zarezle ... ale stacilo povolit rucni brzdu a zatahnout za kolem za lanovod a krasne to povolilo. me to delalo kolo na strane spolujezdce. Citovat
HORAL406 Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 Kotouče. před 2 lety na STK-levé zadní kolo hůř brzdí, po 2 letech, bez oprav, levé zadní kolo absolutně bez závad....nebýt srn a člověka co jsem mu to dal do pazourů, tak se mi to opraví na BMW X6.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.