Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar pani a damy mam jednu otazku, pri studenom starte a zaradeni zpiatocky pomaly cuvam a citim velky odpor a potom buchnutie akoby sa urvala rucna brzda:) a pritom rucka je dole. Potom to uz ide v pohode, ale je to divne, aby to nezvestilo nejaku zavadu.

Guest servisman
Odesláno

pokud jsi měl zabržděno ruční brzdou tak se mi to taky občas projeví.Nezabrzdi a nic se ti ozývat nebude .

Odesláno

zadní brzdy konkrétně asi ruční bezda vysypaná a nebo ostává viset třmen máš buben nebo kotoučobuben???mě to dělá taky ruční bzda je v háji tak tam mlátí titra měním za nové ceůý zadek

Guest servisman
Odesláno

já mám new zadní brzdy a dělalo to taky nejvíce v zimním období.

Odesláno

take jsem to mel... vymenil jsem komplet lanovody rucky a je klid :-D nekde to bylo zarezle ... ale stacilo povolit rucni brzdu a zatahnout za kolem za lanovod a krasne to povolilo. me to delalo kolo na strane spolujezdce.

Odesláno

Kotouče. před 2 lety na STK-levé zadní kolo hůř brzdí, po 2 letech, bez oprav, levé zadní kolo absolutně bez závad....nebýt srn a člověka co jsem mu to dal do pazourů, tak se mi to opraví na BMW X6....:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...