Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jsem zpět ze servisu.

1. Stěrače - objednána pružina v rámci záruky

2. Tlumiče - Opraveno v rámci záruky

3. Kliky - Vadná spolujezdcova klika, která dělala neplechu, takže objednána nová v rámci záruky

4. Xenony - Bohužel, vada se neprojevila, takže nic.

5. Nečistoty v motoru - Utěsněny spáry/díry v rámci záruky

6. HUD display - Prý to vrže v normálu, takže nic

7. Update na 2.85 - Updatovali pouze na 2.80, nevím proč.

Co mě ale fakt vytočilo, tak i mi se snížil možný počet uložených kontaktů na 105 !!!! Do prd.le!!! Já myslel, že když mám větší kapacitu disku, tak se mě to nebude týkat, ale asi to je SW záležitost a všem bez vyjímky kapacitu omezili na 105. Teď lituji, že jsem updatoval. Snad to vyřeší v dalším SW.

Odesláno

skus přehodit stěrače mezi sebou,nebo skus jine stěrače třeba bosch aerotwin,nevím co se dáva za origo stěrače,celkem dost problému  maji 508my moc se nepoučili Frantíci,jinak 508my šli dost dolu cenově tak se celkem vyplatí koupě

Ale ty xenony sou divné že se třepou to má jen 508ma takovy problem ne?

Stierace sa medzi sebou nedaju prehodit... teda ak nechces rozoberat Bosch Aerotwiny... Tiez som mal taky problem so stieracmi, zn. Bosch ma velmi sklamala..kupil som grafitove gumicky tie povodne Aerotwiny rozobral a vymenil cisto len gumicky ..naklady 7,-euro a parada....

Odesláno

Tak já bezproblému prohodil ty originál stěrače levý za pravý a je to lepší. Prozměnu to rozmazává až nahoře, kde mi to nijak nevadí. Včera jsem koupil za 156,- zadní stěrač Bosch a jako je to rozhodně lepší, než ten co tam je už cca 2 roky. Ale čekal jsem od Bosch více.

Odesláno

Včera jsem koupil bosch aerotwin 2x 700mm a stíraji krásně a ticho konečkně, taky jsem dával nahradni gumičky ale značka compass a už nikdy!! doškrábane sklo mám od nich byly asi moc tvrde 100kč staly a šíleně hlučné ,takže já jsem skončil s nahradnima gumičkama :bojim  asi jsi koupil přimo bosch gumičky do stěraču bohužel 700mm delka se neděla na 407mu  Na 407mě stěrače jdou přehodit jen je pak přitlak dole.Ale myslím že bosch,valeo,swf nějaky rozdil tam neni bosch vypadaj stejně jak origo i země puvodu je made in Belgium.

Odesláno

Co jsem mohl zatím srovnat, tak ten zadní stěrač bosch vs. origo a je absolutně stejný až na nápis bosch vs nic. Ano, když přehodím přední stěrače L za P tak je pouze přitlak na opačnou stranu, ale zatím se mi to nijak negativně neprojevilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...