Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vysoký tlak paliva, nízky tlak paliva a iné trampoty

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, poslednom dobou márne bojujem s problémami s mojim miláčikom. V zime sa mi objavila hláška \"depolution foulty..\" na diagnostike mi pvedali že mám zlý 2. vstrekovač. Po neskutočných problémoch s neodborným repasom je vstrekovač vymenený a ostatné 3 otestované. Všetko by malo byť teda OK. Ale nie je. Palubák už nič nevypisuje ale na dia som mal znovu závadu vysokého tlaku paliva (aj nízkeho tlaku) pri zošlapnutí plynu podľa diagnostiky ukazuje omnoho nižší tlak paliva ako požaduje, následne ho dorovná. Auto sa chová tak, že ak z \"nuly\" rozumej noha z plynu (za beznej jazdy so zaradenou rýchlosťou) pridám plyn autom trhne, zaklepocú ventily a motor sa \"chytí\". Pri akcelerácii žiadny problém. Ďaľšou závadou (možno to nesúvisí) je kolísanie otáčok na volnobeh. Nerobí to vždy, ale iba keď je chladnejšie. Toto sa mi ale nikdy nepodarilo zachytiť na diagnostike. Inak vstrekovanie mám Delphy ... takže trochu špecialitka na tento motor.

Uvítam akékoľvek rady. Ď

Odesláno

keby si dal kody zavad by ti niekto poradil, ten vysoky tlak som mal aj ja a moze to robit milion veci...vstreky, palivovy filter, necistoty v palivovom systeme, vysokotlake cerpadlo, kablove zvazky a tak podobne

Odesláno

Kody chyb ozaj neviem. Tie chyby sú však iba dôsledok, mna zaujimaju možne príčiny. Presne niečo ako si menoval ty. Vstreky su dobre (vymenené, otestované), palivový filter tiež vrátane čistenia palivovej sústavy (preventívne). Čerpadlo som zatiaľ neriešil (dúfam že ani nebudem musieť, lebo to by ma už ozaj zabilo). Neviem či sú tam nejaké ventily čo regulujú tlak paliva prípadne nejaká iná ptákovina čo by to mohla robiť. Dúfal som, že ma niekto skúsený niekam nasmeruje zatiaľ mi s tým nedokázal nikto pomôcť. Bol som Peugeote, Citroene u zopár garážmajstrov a nič.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...