Michal.B Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Zdarec mam takej problem uz se mi 2x stalo ze pri jizde mi motor chcipl na budiku zadna chyba nevyskocila a svetla normalne svitili jak by motor jel. Po zastaveni a hned pokusu nastartovat toci ale nic asi po minute jsem to zkusil znovu a vse naskoci a jede jak ma. Obcas pri jizde se stane ze auto skubne otackomer spadne a pak zas naskoci a obcas to hodi chybu tempomatu. Na diag to ukazovalo neco s otackama a nejaky skrat na kostru. Nemel nekdo taky problem ? Citovat
Michal.B Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 Ne, byl jsem na diag u brachy ve skodovce. Stalo se mi to ted podruhe pri ceste do prace tak jsem sem napsal jestli nekdo nemel takej problem. Premyslim jestli to neni snimac otacek Citovat
Přema Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Taky možnost ....:D:D , chce to pežotí dia..... Citovat
Qcko Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Toto vie robit snimac otacok klukoveho hriadela Citovat
Michal.B Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 No sak ja mam pezot kladivo :D ,ja mu to rozmluvim Citovat
DERT123 Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 mal som podobny problem len mne to nechcelo nastartovat potom vobec Citovat
renda.j Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Kámo přesně tohle dělá můj pežotek, nevím jestli to má souvislost, ale když jsem odkalil palivovej filtr byl chvíli klid, přesto, že jsem vypustil jen čistou naftu. Ale vypozoroval jsem, že to zlobí když jedu víc dravě, a většinou to vynechá když přidám plyn. A někdy to prostě chcípne a nejde nastartovat. Asi po 2 minutách v tom cvakne a už to zas šlape jak má. Byl jsem na dia u pežota a nenašli nic. Tak nevím. Ted jsem se dohodnul s Honzou že zajdu na dia k němu, tak pak podám hlášení co jsme našli. Citovat
strejcm Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Taky mi občas chcípl motor a byl to snímač kliky. Rozpojit, prostříkat nějakým čistidlem a mělo by to fungovat. Jinak prý v Peugeotě prodávají náhradní pozlacené konektory, které tento problém odstraní. Citovat
Michal.B Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 A v jakych mistech ho najdu,jeste jsem se nekoukal ,dik Citovat
strejcm Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Za pravým kolem. Pokud se nepletu, tak je zezadu dole, takový placatý konektor. Jinak stačí vytočit kola do prava a dostaneš se tam. Citovat
pengo Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Nazdar, no mne sa stalo dnes to iste ako clenovi Michal.B. Idem po meste a auto zrazu zdochlo, zostala svietit len kontrolka baterie. Chcel som opatovne nastartovat ale motor len tocil. Po cca 2 minutach som nastartoval a auto ide normalne. Aj mne sa predtym stavalo, ze auto sem tam trhlo, ci za sudena alebo aj ked je zohriaty. No dnes to zdochlo 1 krat. Pocitac ziadnu chybu nevypisal, tak neviem co to mohlo byt. Citovat
Michal.B Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 Ja sem prostrikl ten konektor od toho snimace otacek kliky jak psal kolega vis a zatim musim zaklepat ani skubnuti ani chcipnuti:) Citovat
janik6163 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Nazdar, no mne sa stalo dnes to iste ako clenovi Michal.B. Idem po meste a auto zrazu zdochlo, zostala svietit len kontrolka baterie. Chcel som opatovne nastartovat ale motor len tocil. Po cca 2 minutach som nastartoval a auto ide normalne. Aj mne sa predtym stavalo, ze auto sem tam trhlo, ci za sudena alebo aj ked je zohriaty. No dnes to zdochlo 1 krat. Pocitac ziadnu chybu nevypisal, tak neviem co to mohlo byt. Tak to bude na 100% poistková skrínka v motorovom priestore.Mal som to isté.Diagnostiku si skúšal? [upravil dne 17/6/13 18:40 od janik6163] Citovat
pengo Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 Tak dnes som bol na dia a bola tam chyba snimaca otacok, tak sa hned objednal a este dnes by som mal ist na vymenu. Tak dufam ze to pomoze. Citovat
Bobych Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Měl jsem podobný problém, ale u benzínu. Muselo se vyměnit něco od elektroniky v motorovém prostoru, co ovládalo benzínovou pumpu. Diagnostika na to vůbec neukazovala, ta řešila úplně jiné chyby, které ale nebyly. Šlo se od svíček přes cívku, řídící jednotku, káblíky... prostě ruční práce a měření jednotlivých dílů, až se našla závada. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.