Feelly Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Husák říkal, že ji prodáváš jo?... Není to škoda? Je pěkná.. [upravil dne 25/8/13 19:36 od Feelly] Citovat
kubacer Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 Asi je, ale chci něco silnějšího. Citovat
kubacer Odesláno 6. leden 2014 Autor Odesláno 6. leden 2014 Tak autíčko pořád vlastním a pustil jsem se do dalších drobností Dostal jsem zadarmo ALU na zimu, ale v dost špatném stavu, takže přišla na řadu renovace: Citovat
kubacer Odesláno 6. leden 2014 Autor Odesláno 6. leden 2014 Kola jsem pořádně vybrousil a co nejlíp srovnal. Jelikož doma nemám svářečku na hliník, tak jsem se snažil udělat co nejplynulejší přechody, když byl například vykouslý lem: [upravil dne 7/1/14 00:09 od kubacer] Citovat
kubacer Odesláno 6. leden 2014 Autor Odesláno 6. leden 2014 A tady už je výsledek Není to dokonalý, ale myslim, že se to celkem povedlo a na zimu paráda! Tady jen barva: A tady už i po bezbarvym laku: Citovat
kubacer Odesláno 6. leden 2014 Autor Odesláno 6. leden 2014 A ještě něco málo do kufru Subwoofer+zesilovač Blaupunkt Citovat
kolmi Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 paráda fakt supr a oprava těch kol myslím že super, taky mě čeká oprava a lak atlantisů na leto nějakej tip, co pouzit na opravu ? .) kazdopadne - palec hore .)) Citovat
kubacer Odesláno 7. leden 2014 Autor Odesláno 7. leden 2014 Děkuju moc! Nějaký rady? 1) Tak z toho nejhoršího jsem vzal ty lemy flexou (skládanym kotoučem), ale bacha, fakt ten hliník mizí rychle! 2) Pak jsem vzal vibrační brusku (šmirgl cca 320) na ty větší škrábance na paprskách. 3) A nakonec jsem vzal do ruky šmirgl 600 a brousil jsem až do zblbnutí Podle toho jak si dáš záležet na téhle části, tak bude vypadat výsledek. Musíš tim jemnym šmirglem vyhladit ty hlubší rýhy z tý 320 a všude pořádně zdrsnit ten starej lak, aby ti na něm držela nová barva. 4) Ještě zbývá pořádně umýt ten prach z broušení a odmastit. 5) Pak jsem koupil barvu přímo na disky kol (aby neďelala neplechu při zahřátí). Stačil mi sprej 600ml, ale pozor dělal jsem jen pohledovou stranu! A průhledný lak 600ml, kterej mi na ty 14\" stačil jentaktak, takže na 17\" vem určitě dva. Barva schne rychle, ale bacha na lak, nechávej ho před další vrstvou zavadnout, aby ti někde nestekl. Spreje jsem kupoval v Bauhausu a jeden vyšel bez pár korun na 200,- 6) Nech to pořádně vytvrdnout (aspoň 12h) a hurá zpátky na auto. No, myslím, že to by jako návod mohlo stačit! Citovat
kubacer Odesláno 7. leden 2014 Autor Odesláno 7. leden 2014 A ještě rádio kvůli zesilovači. Je to hroznej rozdíl oproti původnímu! Citovat
kolmi Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 SUPER! díky moc ) tak pak napíšu, jak to dopadlo .. Citovat
kubacer Odesláno 7. leden 2014 Autor Odesláno 7. leden 2014 Nemáš vůbec za co! Určitě napiš. Tak se chystám udělat v kufru dvojitou podlahu, abych získal trochu prostoru, když už subwoofer zabírá pomalu půlku kufru a abych schoval zesilovač [upravil dne 7/1/14 21:15 od kubacer] Citovat
kubacer Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Tak zase po delší době něco přidám. Byl jsem se podívat na zimních CarWars, tak jsem musel udělat nějaký fotky! Citovat
kubacer Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 A na zadnim okně přibyly nějaký stickery! Citovat
kubacer Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Jinak jsem vyměnil žárovky na SPZ za ledky a to samé i v interiéru. A zadní světla to chtělo trochu tmavší! Citovat
kubacer Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 A jako poslední věc přibylo tažné oko sparco Citovat
kubacer Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Co myslíte šedá / žlutá / žádná? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.